Musikantenstadls Andy Borg ser frem til Tulln

Sensommeren er folkefestivals tid: Hver by har tivoli og marked der sørger for en fest stemning. Nu går musikantenstadl ind i næste runde. Andy Borg ser frem til et stort publikum og hans gæster.

Det næste nummer af stadl har det stadig i sig: Live transmissionen er den 14. September kl. 20.15 på ARD. Andy Borg glæder sig til sit publikum i den Østrigske by Tulln, byen han har kendt siden sin barndom. Tulln ligger ved Donau og er omgivet af gartnerier og bliver kaldt “Blomster eller rosenby”.  Tullners markedsplads er mødested for musikantenstadl og byder på masser af plads til denne begivenhed. Med sine unikke kulisser og farverige shows hører stadl til det mest populære underholdningsshow.

Stjerner på gæstelisten:

Store kunstnere vil være i den nye udgave af stadl, og der vil helt sikkert være noget for en hver smag:

  • Hansi Hinterseer
  • Andrea Berg
  • Karel Gott
  • Seer
  • Geraldine Olivier
  • Ireen Sheer & Sascha Heyna
  • Wolfgang Lindner jr. und seine Jungen Stadlmusikanten

Desuden vil der også være mange unge kunstnere som har optrådt i stadl, og har fået en stor karriere.

Andy Borg siger: “Karl Moik havde det med at fremme talenter, og det vil jeg også gøre. Formentligt havde der ikke været en Hansi Hinterseer, Semino Rossi, Stefan Mross eller Oesch´s die dritten, hvis ikke de havde optrådt i musikantenstadl for en million seere”.

I talent konkurrencen i “Stadl-stern” optræder denne gang 14 årige Laura Kamhuber. Måske gemmer der sig en ny schlager prinsesse?

Desuden kan vi se frem til “ILztal-granaten” og “Wilden Kaiser”. Sidste nævnte er tre unge partymusikere, der gerne bærer uniform fra bedstefar. Og også familietrioen “Vaiolets”, består af far Klaus og hans sønner Patrick og Andreas, sørger for god stemning.

Schuhplattler er normalt mande domineret, men den unge dame “Anika-Plattler” fra Østrig vil overbevise os, om at det svage køn også kan danse denne dans.

Værten Andy Brog vil sørge for de musikalske højdepunkter og anden underholdning. Blandt andet vil “Hau den Lukas” optræde. For den sjove afdeling vil det være komikere Heissmann og Rassau.

Andy Brog glæder sig allerede til at komme til Tulln, som er så nær til hans hjerte. “I det program laver vi musik som i gamle dage, jeg ser frem til det”.

Musikantenstadl har et gennemsnit seertal på fem millioner.

Andy-Borg-musikantenstadl-2013

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse