Musikantenstadl skal moderniseres

Siden 1981 har der været “Musikantenstadl”. Og også seerne er blevet ældre. Gennemsnitsalderen for Musikantenstadl-seere ligger på 68 år. Rygterne har ulmet længe, men tidligere på året blev kontrakten forlænget indtil slutningen af 2015. Hvad der skal ske med kult-programmet er stadig åbent.

Kilde: ARD Foto
Kilde: ARD Foto

 

Musikantenstadl har brug for et yngre ansigt

Musikantenstadl har brug for et yngre ansigt ifølge Spiegel ORF. I et brev fra chef Alexander Wrabetz foreslås det at modernisere Stadl. Også et yngre publikum skal tiltrækkes. Engang var der regelmæssigt seks millioner seere til Musikantenstadl, i dag er der kun fire millioner. Én af grundene til, at de programansvarlige har diskuteret lørdagsaftenshowet.

Karl Moik: “Ældre seere vil se Stadl”

Allerede for et par uger siden var der spekulationer, og vært Andy Borg kom til orde. I et offentligt brev og med støtte fra mange schlager- og volksmusikstjerner bad han om at bevare Musikantenstadl. I brevet skriver Andy Borg også, at han er stolt over alderen på sit publikum. Præcis som Andy Borg er forgængeren Karl Moik ikke meget for forandringen. Han siger: “Man ønsker at forynge overalt, overalt at gøre noget anderledes. Men der er ikke tænkt på de ældre seere. Om de ønsker at se det som “Stadl” eller “Florian Silbereisen”.

RELATEREDE ARTIKLER