Musikantenstadl i Ingolstadt: over 1,5 Mio. Euro til flodofrene

Fem gange måtte Andy Borg trykke på fusstagen, før han til sidst kunne sige: “O´zapft er” live fra Saturn arena i Ingostadt, og dermed kunne byde sine gæste velkommen (15-6-2013), med ægte bayersk messing musik og hestevogn blev Musikanstadl åbnet. Florian Fes var den første på scene til at præsenterer sin sang  “Bei uns in Bayern”, en smuk hymne i det smukke Bayern. Det fortsatte med Zillertalers som kommer fra Baum, de spillede på harpe, violin og harmonika og sørgede for den gode stemning.

Lige fra begyndelsen talte Andy Borg om den katastrofe som oversvømmelsen har forårsaget de sidste par uger. Han bad om, at man hjalp ofrene under udsendelsen med en hjælpe maraton. Tv- vært Kai Plum var selv med i programmet for at starte det hele. Andy snakkede med ofre og frivillige, herunder to studerende fra Passau, som har grundlagt en nødhjælpsoperation “Passau rydder op” på Facebook. Andy Borg har selv boet i mange år i Passau, og udtrykte sin taknemlighed over for alle de frivillige der hjælper ofrene. Alene under showet blev der samlet 1,5 millioner euro ind til ofrene for oversvømmelsen. Det er flot.

Disse stjerner deltog i indsamlingen:

Spontant spenderede Kai Pflaume, Stefanie Hertel og Andy Borg ud af egen lomme 10.000 euro.

Semino Rossi giver den 7-7-2013 en velgørenheds koncert i Kössen for flodofrende.

Andreas Gabalier og Co var stjerne optræden. 

En melodi fra sit nye album “Moment mal” sang Stefanie Hertel med sit band “Dirndlrock” og rockede Musikanstadl Ingostadt, Stefanie havde en rød drindl på. Slag i slag gik det videre:

Die Amigos præsenterede et hit fra deres aktuelle album “Im herzen jung”, som man har kunne købe siden i fredags.

Med sin “Ballade pour Adaline” har Richard Claydermann siden 1977 haft international gennembrud. I aftes præsenterede franskmanden sangen “Halleluja” fra hans aktuelle album “Romantique”. Og sammen med Andy Borg spillede de sangen “Die Holzhackerbuam” på klaver. Semino Rossi sang en klassiker “Aber dich gibt es nue einmal für mich” og også fra hans album kom der en sang “Du bist meine symphonie”. Den 2-11-2013 starter Semino Rossi sin tour 2013.

Stjernen i aftes var Andreas Gabalier, der sang en sang fra sit nye album “Home sweet home” med det nyeste hit “Zuckerpuppen”.

Disse stjerner var også i Stadl:

  • Wildecker Herzbuben
  • Viva Voce
  • Wolfgang Lindner jr.
  • Heißmann & Rassau
  • Andrea Wirth

Stjerne kok Alfons Schuhbeck i Stadl!

Omsider havde han fundet tid: Stjerne kokken Alfons Schuhbeck, var for første gang i Stadl og fortalte om traditionel mad i den bayerske biergarten. Han fortalte hvad der hørte til en ordenlig Bayersk snack: radiser, frikadeller, ost, saltkringler og et krus øl. Alfons gav også et nummer på sin guitar “Mary Lou” og hele Stadl sang med.

Som i alle Musikanstadl år, vil der være et nyt talent med i hver udsendelse som sidst i udsendelse vil blive kåret i Silverstadl 2013. og det hele afgøres af publikum. I går var det Andreas Hassreiter, som var det nye talent.

Andy Brog kunne selvfølgelig ikke modstå selv at synge en sang. Han præsenterede sit hit “Portofino”. Og sammen med Semino Rossi og Richard Claydermann gav den med hittet “O solo mio”.

Det var Musikanstadl fra Ingolstadt og på gensyn til næste gang den 17-9-2013 i Tulln Østrig.

Andy Borg Ingolstadt

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse