Musikantenstadl Andy Borg og Stefan Mross sammen i Chiemgau!

Sommerpause? – ikke for Andy Borg.  Efter den store musikantenstadl i Ingolstadt (15 juni) lader den elskede vært med sit hjerte til stadl vennerne, høre schlager: Til August præsenterer han højdepunkter for stadl et år tilbage og har derfor valgt det ideale sted for dette. Chiemsee ligger i et historisk kulturel landskab i sydøst Oberbayerns, Chiemgau. Den populære vært viser de skønneste steder i Stadl – Gastgeber, taler med lokalbefolkningen og præsentere sammen med Stefan Mross det bedste fra musik og show.

Den sidste udsendelse Musikantenstadl der blev sendt lørdag den 15 juni kl 20:15 live var fra Donaustadt Ingolstadt var også en succes. Ud over Andreas Gabalier var også Richard Clayderman, Semino Rossi,  Amigos, Ursprung Buam, Stefanie Hertel,Wildecker Herzbuben og Florian Fesl, var også Alfons Schuhbeck, Andrea Wirth & SängerFREUNDe, die Göltnschmierer og Andreas Hastreiter med.

Og temaet for udsendelsen var flodofrene, da der var mange steder i Tyskland som var ramt, især Bayern og Sachsen var under vand. Millioner i erstatning og talrige ofre kæmpede for deres eksistens, regnfaldet i maj og juni havde den virkning. Under udsendelse i juni blev der samlet 1,7 millioner euro (ca. 12.679.110,00 danske kroner) ind til ofrene for flodofrene og Andy Borg var begejstret.

“Jeg er overvældet, hvilken spontan solidaritet fans af stadl familien har vist”

Lørdag den 24 August kl. 20:15 er det et særligt program af Musikantenstadl med Andy Borg som man kan se i Bayersk Rundfunk. Det er ikke overraskende at værten har taget Stefan Mross med som medvært. Schlager stjernen er en stor succes i øjeblikket på tv og beviset på dette er hans store kvalifikationer som vært.

I udsendelsen den 24 August skal Andy Borg og Stefan Mross endda lære at jodle som helt sikkert vil give en masse underholdning: På gæstelisten er også stjerner som Hansi Hinterseer, Andrea Berg, Francine Jordi, Johnny Logan, DJ Ötzi og Kastelruther spatzen, med er også Ursprung Buam og Semino Rossi.

Andy Borg og Stefan Mross

Kilde Schlagerplanet.com

Det skal du læse