Musikantenstadl 2014: Datoer og spillesteder

Lysset er slukket, der er spot på. Næste år er det igen stadl tid. Touren er med værten Andy Borg og gæster med sikkerhed mange tyske byer. Der er i øjeblikket kun blevet offentliggjort musikantenstadl koncerter i Wiener Neustadt og Passau.

Musikanstenstadl datoer 2014

Det skønne ved musikandtenstadl i 2014, er at vi kan opleve generalprøven også. Billetterne er billigere og samtidig er det en spændende oplevelse, hvordan prøverne løber af – fordi går noget galt får Andy Borg brug for at vise sin humuriske sans. Klik på den dato hvor du ønsker at opleve musikantenstald og du kan bestille din/dine billetter.

Andy Borg: En wiener i Passau

Særlig udsendelsen i Passu bliver særlig smuk, da det er heimspiel for den fødte Wiener vært. Andy Borg bor i Thyrnau i bydelen Passau. Lige som en anden volksmusik stjerne, Florian Silbereisen kommer fra Tiefenbach ved Passau – Så kan man spekulere, om Andy Borgs kollega i showet personlig besøger hinanden? Måske synger han igen og spiller på sin harmonika. En anden berømt Passauerinden er Vivian Lindt – Mon hun er med ? Når vi ved mere vil vi holde dig ajour med de nye informationer.

Tip musikantenstadl generalprøve

For at live udsendelsen går gnidnings frit, som vi ser det på TV, er der mange prøver først. Til hver prøve kan man ikke følge med, men også ved en generalprøve kan noget gå galt. Mange kunstnere viser sig i civiltøj og uden make up. Ved en generalprøve gør man lige som den store live udsendelse og alt bliver tjekket, før selve udsendelsen. Giv dig selv den spændende oplevelse – Billetterne er tilmed billigere, end selve live udsendelsen.

Musikantenstadl-2014-640

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse