Musikalsk alpelykke: Leonard præsenterer sin single „Vielleicht”

Billede: leonard.schenker Facebook

Koncentreret schweizisk alpe magt med Sabrina Sauder i duet

Sikken en overraskelse! Leonard Schenker har fået kvindelig opbakning til sin nye single “Vielleicht”! En sanger og fløjtenist, der har optrådt med verdensstjernen Ian Anderson fra rockbandet Jethro Tull: Sabrina Sauder. Det er den første duet i sin over 30 årige karriere. Singlen er forløberen til hans nye album, som vil blive udgivet i september!

„Lerne im Regen tanzen“ (Lær at danse i regnen) er mottoet til det nye Leonard-album, som vil blive udgivet i midten af september.

Det er også et ganske musikalsk program, for det er ikke kun den eponymiske titelsang der er en catchy og positiv fængende melodi. De andre sange, i alt 12 nye titler, som også omfattende en longplay, har en gennemgående optimistisk tone. Hvilket bringer os til den første single “Vielleicht” og en, ja, præcis, “Duet”

Nej, nej, det er ikke et varigt vokal partnerskab, bare en kort single-intermezzo, som igen vil blive gentaget på dette album ved sangen “Ein Leben lang”. Fordi det er bare så smukt, og den schweiziske sanger Sabrina Sauder harmoniserer så godt med Leonards stemme.

Hvordan opstod denne duet? “Ønsket om at lave en duet med en kvindelig vokal partner har været i mit hoved i lang tid.

Det meste af tiden er det mislykkedes, fordi de mulige sangere der var, var med et andet pladefirma, eller det passede bare ikke med timingen, fordi man har frigivet sine cd’er på forskellige tidspunkter “, fortæller han og fortsætter med at forklare, hvorfor duetten endelig blev optaget med Sabrina Sauder:

“Jeg fik at vide at Sabrina, at hun introducerede sin nye cd til SRF Musikwelle, hvor jeg også moderator. Jeg troede straks, her er en ny sanger, der virkelig har potentiale, en god stemme og godt højtysk som også kan også synge og er smuk. På det tidspunkt fortalte jeg hende, at vi måske kunne lave noget sammen og “måske” blev en “bestemt”. ”

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse