“Musik für Sie” med Andrea Berg – det er blevet vinter

Har du nogensinde set schlagerstjernen Andrea Berg udhugget i is? Hvis ikke, bør du tænde/optage i aften, for i “Musik für Sie” er der et isbillede af sangerinden. Til at udføre denne særlige kunst har værtinde Uta Bresan inviteret en billedhugger, der vil vise resultatet i udsendelsen.

musik-für-sie

I drømmeagtige Vogtland ligger der masser af sne. Her går rejsen til i “Musik für Sie”: Skiløbere, slædeture, hesteture – alt hvad der er muligt i området, der om vinteren altid er ordentligt snedækket. For værtinden hedder det også: at gå på opdagelse i snelandskabet.

Andrea Berg udhugget i is

Hvem møder hun i Vogtland? Ja klart, Andrea Berg, som holder tappert om sin isskulptur, mens kunstneren udhugger den. Hun er pakket ind i en smart jakke og ser frem til sin optræden. Fans af Andrea Berg skal i hvert fald se med, for du har aldrig før set sådan en romantisk vintersang fra stjernen. Et lille tip: Det drejer sig om is, men med små ildsteder.

Disse stjerner er med

Hvem ønsker ikke at opleve god musik i den kolde tid? Derfor skal man slå over på HR TV i aften kl 20.15. Ikke kun Andrea Berg vil man kunne opleve, også mange andre schlagerstjerner er med: Nik P. vil have en sang klar i sneen, og også Helene Fischer svinger sig gennem luften. Roland Kaiser er med og hans kollega Uwe Busse. Ganske romantisk bliver det også med den nuttede argentinske sanger Semino Rossi.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse