Mickie Krause: Partykongen på World Wide Web

Siden sit gennembrud med “Zehn nackte Friseusen” i 1999 har der ikke været stille omkring Mickie Krause. Også denne sommers hits “Geh mal Bier hol’n (GmBh)” og “Die nummer 1 der Welt sind wir” spilles rundt om på diskotekerne. Med så meget succes er der naturligvis også en vis mængde af omtale omkring sangeren. Aktuelt er der over 700.000 søgninger på internettet og snart rundes 1 million hits, det er med garanti. Med et klik finder man snart de seneste nyheder.

Mickie Krauses hjemmeside: www.mickie-krause.de

På den officielle hjemmeside informerer sangeren altid om aktuelle tv-optrædener og om alle koncertdatoer. Desværre mangler der information om ham som person og hans karriere, men du kan klikke på over 1000 billeder. I “mobil-uploads” lægger Mickie Krause altid aktuelle mobil snapshots op. Naturligvis er der også nogle af de mest succesfulde musikvideoer som “Schatzi schenk mir ein Foto” og “Ich bin solo”. Kender man ikke det nyeste album fra Mickie Krause “Ein Wort sagt mehr als 1000 Bilder”, så kan man høre små lydprøver fra albummet.

Kilde: Universal-music.de
Kilde: Universal-music.de

Mickie Krause på Facebook og Twitter

Også Facebook og Twitter kan like eller følge party-sangeren. Mickie Krauses fanside på Facebook har fået over 126.413 “likes”. Flere gange om dagen sørger party-schlagerstjernen for sine fans med et lille videoklip fra sine optrædener eller nye meddelelser. Naturligvis kan man også efterlade kommentarer til ham. For nylig var der en vredesstorm. Efter det italienske mandskab havde forladt fodbold VM havde Krause lagt en krænkende sang ud. Især var der utilfredshed over den italienske accent, men efter Tyskland vandt VM, sang hans fans igen meget højt med på “Die Nummer 1 der Welt sind wir”. Budskaberne fra Mickie Krauses Twitter konto @mickiekrause er som regel de samme som på Facebook. Som regel er det nok at se på den ene af siderne. Under alle omstændigheder er det et kig værd på hjemmesiden www.mickie-krause.dk.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse