Mickie Krause og party sommer: er lig med 2 nye hits

Den store ferie rejse står for tur og mange er på vej på ferie, mod solen, hvilket er forståeligt. I de sidste dage kunne mange tyske byer ikke se solen. Vejr eller ej: party makeren og humør skaber Mickie Krauser kommer med 2 nye singler om solen.

Med “Wir sind jedes jahr auf malle” invitere han tyskerne til at glemme det kedelige vejr og komme til Mallorca, den fortrukne ø for tyskere og som garantere sol. Hittet kunne være en ny hymne fordi Mickie forstår at bringe ferie party til hans fans forhåbninger. Derud over er det en hyldest fra schlagerstjernen til sin ø:  Understreget med stort “WAT IS DAT SCHÖN! Men også for fans, som holder sommerferie i Tyskland, er hittet et løfte om en varm sommer fest, med eller uden sol.

Men det er ikke alt: Siden 2012 er ørehængeren “Nur noch schuhe an” i alle munde. Dermed har party makeren slået alle rekorder. Vi minder os om en forsamling af mennesker, der hopper op og råber “NUR NOCH SHUHE AN”. En grund mere til at fans der har party versionen kommer i party stemning. Sangen !Nur noch shuhe an party version 2013″ er helt klart et fænomen og allerede kult. Dermed har Mickie gjort det igen: Sommeren synes gemt, om man er på ferie eller hjemme: Ingen bør undvære det gode humør.

Også i juni begejstrer Mickie Krauser med sin optræden i “Wetten, dass” og ved den ultimative Schlager – Medley i tyrefægter arenaen på Palma de Mallorca. Den perfekte sommer åbning: Mickie dansede med sangen “Schatzi schenk mir ein foto” til et jublende publikum.

Mickie Krause er mere succesfuld end nogensinde

Mickie begejstrede sine fans på et højt party niveau. Så meget godt humør og hit efter hit. Hvordan gør schlager stjerne det? Vi husker hit som “Zehn nackte friseusen” og “Zeig doch mal die möpse”: Mickie gør det med sin friskhed og poppede ørehænger, og til alle fest afhængige fans. og det er med succes. Hans tekster er både sjove og fængende. Schlager poppen er på Mallorca er ikke en tysk fest som man forstiller sig. Hans succes har han udvidet: Mickie har lavet nye tiltag med en pladekontrakt med Electrola, A. Division of universal music GmbH.

“Jeg er så glad for det vellykkede samarbejde og glæder mig til flere spændende projekter med mit nye/ gamle team” afsløre Mickie fra Mallorca.

Der med høre Mickie Krauser til den store party himmel. 2013 byder på hans ultimative hit og meget sjov og massere af spænding.

mickie-krause

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse