Mickie Krause og Loona under juletræet

I mere end 16 år har Mickie Krause kommet med utallige hits og er live på farten. Det startede med “Frisösen”, så kom “Foto” og til sidst “Frauen”, der nu kun har skoene på. Schlagr.de udlodder her i julen den CD/DVD som indeholder live koncerten.

Millioner har set ham – så tiden var inde til at lave en live – rigtig “LIVE” udgivelse. Så dermed tog mesteren sammen med en lille gruppe af musikere på en lille tour af en ganske anden art. Mere end 30 fyldte shows på diverse klubber med det bedste fra 15 år. Det første show på Kölner Luxor er nu udgivet på CD/DVD.

Selvfølgelig fyldt med store hits af Mickie Krause: “10 nackte frisösen”, “Ich bin solo”, “Schatzi schenk mir ein foto” og “Nur noch schuhe an” er kun et par af højdepunkterne.

Besøg fra jule engelen Loona

Bonus tracket på cd’en er noget ganske særligt, for Mickie Krause er i en eksklusiv duet med Loona. Sammen synger de en tysk udgave af Robbie Williams hit “Something stupid”, den hedder på tysk “Was kann ich denn dafür”.

To eksperter med godt humør i musikken er ganske forskellige: Stille og romantiske timer under juletræet.

Schlagr.de udlodder et eksemplar CD/DVD “Eins plus wie immer – Live mit band aus Luxor köln”. Hvis du ønsker at deltage i konkurrencen, bare send en mail med emnet “1+ wie immer” til info@schlagr.de – Glem ikke at skrive navn og adresse.

Krause-Live

[box_info]Kilde og link til konkurrencen:Schlagr.de[/box_info]

Det skal du læse