Michelle udgiver ny single “Paris” og nyt album “Die Ultimative Best Of”

De nye udgivelser kommer den 21. marts

Der har været op- og nedture på hendes vej, men frem for alt siger hun, at det har været en “vej med succes, som har givet hende balance”. Michelle, som hun hedder på scenen og for sine fans (hendes borgerlige navn er Tanja Hewer), har levet 25 år i en drøm, som hun selv siger.

“Min karriere har tre etaper, og alle var stærke”. Den første etape var den første succes, med hjælp fra den legendariske ZDF-hitparade. Derefter kom den anden etape for 13 år siden: deltagelsen i det Internationale Melodi Grand Prix, hvor hun deltog i København med “Wer Liebe lebt”, hvor hun fik en respektabel ottendeplads. Varme og respekt fløj til hende i europæiske dimensioner. Kort tid efter nåede hun tredje etape, fortæller hun selv, “Scenen, min første turné”.

Når man ser på de tre etaper, ser man en karriere i usandsynligt spændende fremgang.

Nu kommer hun med et album, der har det hele: “Die Ultimative Best Of” – en cd med 34 sange. Alle hendes største hits som “Traumtänzerball”, “Wie Flammen im Wind” og “Wer Liebe lebt” og også helt nye sange. Som et højdepunkt for alle fans kommer der en særlig Deluxe-Edition i høj kvalitet Digipack med 34 sange og en ekstra cd med et 45 minutter megamix af hendes største succeser, mixet af DJ Echolot.

De helt nye sange hedder: “Herzstillstand”, “Paris”, “In deinen Armen”, “Puls”, “Tattoo in meinem Herzen”, “Gib nicht auf” og “30.000 Grad”. Michelle siger selv: “Alle disse sange viser ikke et tilbageblik” – hun er nemlig ikke rigtig begyndt – fordi “de er et kig frem til Michelle året 2014”. De nye sange er vidne om, at det er en sangerinde, der ikke kun synger, men også at hendes sange lever.

Michelle fortæller om sine sange:

“In deinen Armen”: “Sangen er en typisk ballade, kun for mig. Et klassisk Michelle-stykke, vil jeg sige. Hvorfor? Fordi den viser min skrøbelige side”.

“Puls”: “Dette er virkelig en anden stil for mig. Det er en moderne sang, der passer til mig, til den måde jeg tænker i dag, og et tilsagn om, at hver person er forskellig, og at det også er godt”.

“Tattoo in meinem Herzen”: Er skrevet af Nino de Angelo med hans vanskelige livshistorie som baggrund: “Det er, som om jeg selv har skrevet denne sang. Jeg kan føle, den går lige i mit hjerte – ubeskriveligt intensivt”.

“Gibt nicht auf”: “Det er en sang, mine fans allerede kender – her har vi taget den op igen, men uden mit barn, uden min datter. Fans har haft et ønske om at kunne finde den på en cd”. En sang, der handler om “at gå ligeud”, den kraft, der ligger i at være i stand til at komme op igen og se fremad. Der er altid en chance mere, hvis du falder.

Om “Herzstillstand” siger Michelle spontant: “Det kunne også være titlen på min næste turné – i disse linjer erkender jeg, hvor følelsesmæssigt et godt liv kan være. Det er også en tekst, der udstråler stor kraft”.

Den første single “Paris” er “drømme af fransk karakter” – som Michelle selv siger. En inciterende højtempo-sang, der ikke må mangle på albummet. “Den måtte jeg synge, da jeg hørte den første tone og læste linjerne”. Sangen er skrevet af det succesfulde team Ulf Sommer og Peter Plate (Rosenstolz).

“30.000 Grad” er også en helt ny sang på dette album og er for Michelle “det rene liv – ikke i overhalingsbanen, men på en vej, der tager sin egen hjertebanken seriøst og ikke ønsker at føle sig et andet sted hen”.

michelle-2a

Tracklisten for Deluxe-udgaven

Disk 1

1. Paris (NY)
2. Ich Schicke Dir Jetzt Einen Engel
3. Große Liebe
4. Und Wir Wollten Doch Mal Fliegen
5. Herzstillstand. Größer Als Wir (NY)
7. Traumtänzerball (NY)
8. Im Auge Des Orkans
9. Tattoo In Meinem Herzen (NY)
10. Hast Du Lust?
11. So Was Wie Liebe
12. Erste Sehnsucht
13. Das Hotel In St. Germain
14. Dein Püppchen Tanzt Nicht Mehr
15. 30.000 Grad (NY)
16. Hallo Tanja
17. Idiot – Michelle, Matthias Reim

Disk 2

1. Wer Liebe Lebt
2. Silbermond Und Sternenfeuer
3. Nenn Es Liebe Oder Wahnsinn
4. In Deinen Armen (NY)
5. Fliegen
6. Und Heut Nacht Will Ich Tanzen
7. Wirst Du Noch Da Sein
8. Willst Du Mich Für Immer
9. Gib Nicht Auf (NY)
10. Kleine Prinzessin
11. Dornröschen Ist Aufgewacht
12. Der Beste Moment
13. Wie Flammen Im Wind
14. Prinz Eisenherz
15. Puls (NY)
16. Goodbye Michelle
17. Der Letzte Akkord

Disk 3

1. Megamix

Lyt til de nye numre på Michelles hjemmeside: www.michelle-aktuell.de.

[box_info]Kilde: Smago.de[/box_info]

Vi her på Tyskschlager har hørt det nye nummer “Paris”, og hvis Michelle forsætter i den stil, så varer det ikke længe, inden Tyskland har tre schlagerdronninger. Det er et super godt nummer, som man simpelthen ikke kan sidde stille til. Rytmen og ikke mindst Michelles stemme når nye højder.

Det skal du læse