Michelle: sød optræden med sin datter Marie

Nu er det omkring 150 år siden, at Schlager kom til verden. Jubilæet blev fejret med et show “150 Jahre Schlager – Das grosse Fest zum Jubiläum”, hvor Florian Silbereisen var vært. Der var gæster som Vicky Leandros, Howard Carpendale, DJ Ötzi og mange flere. Også Schlager sangerinden Michelle optrådte ved musik showet og havde støtte af sin datter Marie.

Kilde: ARD 150 JAHRE SCHLAGER – DAS GROßE FEST ZUM JUBILÄUM

Ved musikshowet optrådte Michelle som gæst sammen med sin smukke datter Marie, som hun har fra ægteskabet med Matthias Reim. Marie har ikke kun arvet sin mors smukke udseende, også hendes stemme kunne det høres på. Sammen optrådte mor og datter i en duet og begejstrede talrige Schlager fans med sangen “Zieh vor dir selber den Hut”. Mor Michelle er meget stolt af sin datter. Til “Bild” fortæller sangerinden at hendes datter havde et ønske, at engang og stå på scenen sammen. Marie selv var meget overrasket at det gik så godt. “Jeg havde lampefeber”, siger Marie.

Michelle som ny DSDS dommer

I 2014 udkom Michelle med hendes seneste album, som er en blanding af nye og gamle sange, titlen “Die Ultimative Best of”. I foråret i år tog sangerinden på soloturne. Fra 2016 vil hun være at finde som ny dommer i DSDS, sammen med Vanessa Mai og Dieter Bohlen og H.P Baxxter, sammen skal de finde en ny super stjerne.

Kilde:promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER