Michelle: Skjult psykologisk krise!

Heute hier, morgen dort. Bin kaum da, muss ich fort” (I dag her i morgen der. Jeg er der næsten ikke, jeg er nødt til at gå): Disse linjer i sangen af ​​Hannes Wader gælder også schlager sangerinde Michelle der i dag er 50 år. Ifølge oplysninger fra DAS NEUE BLATT skiftede hun bopæl omkring 16 gange på 20 år. Hun kan bare ikke falde til ro. Det er en skjult psykologisk krise…

“Jeg har konstant søgt hele mit liv, jeg spurgte mig selv: Hvorfor kan jeg ikke finde det?”, afslørede Michelle i et nyligt interview. Faktisk har Michelle næppe været i stand til at slå rødder indtil videre, hun er flere gange flyttet med sine børn de seneste år. Fra Köln til Rhein-Sieg-Kreis, fra Pulheim-Brauweiler over Bodensee til Seevetal (nær Hamborg) og tilbage til Köln. Hvad er der i vejen med Michelle?

Erfarne psykologer påpeger, at hyppig flytninger kan indikere “emotionel labilitet”. (Labilitet er også kendt som emotionel uligevægt. Labile personer bliver let påvirket emotionelt. De kan derfor meget hurtigt gå fra at have det godt til at have det skidt. Der kan fx være tale om, at en person umiddelbart fremstår i godt humør, men pludselig bryder sammen i gråd.)

Michelles liv var hårdt, og hendes barndom var præget af vold, omsorgssvigt og alkoholisme. Hun voksede op i en plejefamilie og har også boet på gaden i en periode. “Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle opføre mig i en familie, fordi jeg aldrig havde en familie,” sagde hun for nylig. Hendes forhold mislykkedes også. “Jeg har altid ledt efter familie hos mænd.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse