Michelle og Matthias Reim taler om deres adskillelse!

“Das Große Schlagerfest – Die Party des Jahres 2019” sluttede i Regensburg sidste onsdag. Foran et udsolgt hus i Donau Arena var KLUBBB3, Eloy de Jong, Michelle, Matthias Reim, Voxxclub, DDC-Breakdancer samt nykomerne Linda Fäh og Julia Lindholm i stand til at levere et passende program. Meddelelsen fra Florian: “Regensburg, indtil næste år” blev besvaret med stor jubel.

“Das Große Schlagerfest” er årets tour for alle Schlager fans: I alt 26 gange er der mulighed for at synge og danse, for at glemme hverdagens bekymringer og bare nyde det. Denne glæde blev allerede udtrykt af DDC’s drenge, da de forsøgte at starte atmosfæren med en fantastisk åbning. De lykkedes også at gøre dette uden problemer, fordi de akrobatiske evner førte til stor applaus og tordenvækkende entusiasme. Selvfølgelig manglede en hyldest til Dieter-Thomas Heck ikke, som blev præsenteret af DDC i form af “Heckparade”.

“Ala bin” fører til eftertanke

Udover optræden af Klubbb3, havde Voxxclub, Eloy de Jong, Linda Fäh og Julia Lindholm, som alle har præsenteret deres nyeste sange, men Florian Silbereisen formåede at få de tilstedeværende til at tænke og græde. Siddende på en barstol med sin guitar i hans skød, sang han sangen “Ala bin” af Seiler & Speer. På de store videoskærme bag ham blev der vist scener, der viser ham alene (“Ala bin”), eller når han er på telefonen, og den anden person ikke svarer. Det er sikkert muligt at anvende en række fortolkningsmetoder, hvad kunstneren ønskede at udtrykke med sangen. En ting er sikkert: Ikke alene inspirerede han det udsolgte Donau Arena til at tænke over det, men han forårsagede også utallige tårer, og tårer der også strømmede ned ad hans kinder.

Michelle & Matthias Reim: Højdepunkt den anden del

Efter en pause på omkring en halv time hilste Klubbb3 oprigtigt alle tilskuere velkommen tilbage i arenaen. Kort tid efter indtog det første højdepunkt i årets tour scenen: Michelle. I tre årtier har hun været en ægte fuldblods entertainer, som man også kunne opleve på hendes optræden.

Øjeblikke senere viste Matthias Reim sig, det anden højdepunkt i touren. Ud over de almindelige sange “Du Idiot” og “Nicht verdient” gav Matthias en erklæring om venskabet med Michelle og fik stor applaus. Han sagde: “Efter vores opbrud havde vi omkring fire uger af absolut stilhed. Så indså vi, at selv til gavn for vores gensidige datter Marie er det ikke attraktivt at diskutere, så vi har talt ud og har nu været gode venner i over 20 år. “Dette var meget tilfredsstillende for tilskuerne, hvilket man kunne mærke til i omfanget af applaus.

Vi ønsker hele holdet bag “Das Große Schlagerfest” en stor succes for de sidste koncerter og glæder os til touren næste år.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse