Michelle: Ny kærlighed?

For nylig meddelte Michelle hendes afslutning medFeuerherz-stjernen Karsten Walter. Forholdet varede kun et par måneder. Har den smukke “Stehaufmännchen” nu en ny mand ved hendes side?

Dette store ønske om den store kærlighed kunne nu være blevet opfyldt. Nogle fans har allerede rapporteret på sociale netværk, at Michelle var ved et par arrangementer med en lokal mand. Begge syntes velkendte. Flere billeder kan være en indikation på, at den 46-årige er blevet forelsket igen.

Billede: Michelle Instagram

Kære venner,
Jeg vil gerne dele dette fantastiske billede med mine kære. Jeg ønsker dig en god tid, og jeg glæder mig til at se dig igen …. Glædelig jul Marie er med hendes kæreste på skiferie og fejrer ikke jul med os i år. Vi savner dig meget.

Til jul, sendte hun det første foto på Facebook. Til højre er Michelle med sin datter Mia og en mand, der ikke er kendt for os på nuværende tidspunkt.

Det faktum at dette sandsynligvis ikke er en døgnflue, viser et feriefoto – igen kan den nye trio ses.

Billede: Michelle Instagram

Det afhænger ikke af gaver. Familien er det mest værdifulde

Som undersøgelsen har vist, så er den nye mand på hendes billeder Köln-film regissøren Daniel Zlotin, der instruerede hendes seneste hit “Nicht verdient”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse