Michelle: Nu viser hun sin søster

Det er bare et simpelt billede af to søstre – men det er præcis noget meget specielt ved schlagerstjernen Michelle, fordi forholdet mellem hende og hendes halvsøster Madeleine indtil videre har været alt andet end harmonisk, som ett tilbageblik på Michelles fortids viser …

Sjældent billede –  De er i hinandens arme og smiler drømmende til kameraet. Bortset fra deres forskellige hårfarver er Michelle og hendes halvsøster Madeleine som enæggede tvillinger. At se søstrene så harmonisk på Instagram grænser op til et mirakel, fordi Michelle tidligere havde alt andet end et godt forhold til sin familie – Søster Madeleine inkluderet!

Et svært forhold – Tidligere kunne hun ikke lade være med at gentagne gange klage over sin berømte søster i pressen. Hun bespottede engang Michelles eks Josef Shitawey og beskyldte ham i et interview med “Die Aktuelle” for at have sat sin søster under pres for at opgive sin karriere. “Fra begyndelsen betragtede Josef Michelle som sin ejendom og skubbede hende ind i den typiske muslimske kvindelige rolle som mor og husmor,” rasede hun på det tidspunkt. Michelle var kold og skød derefter tilbage mod “BILD”: ”Jeg tror, ​​Madeleine havde brug for nogle penge igen. Jeg afbrød kontakten med min halvsøster for længe siden, fordi hun altid var mellem min far og mig.” Ups!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Michelle (@michelle_aktuell)

Når to skændtes …

Det faktum, at Michelle sender et fred-glæde-billede efter alt dette drama, er derfor meget overraskende. Men det ser ud til, at Michelle igen er sprunget over sin skygge. I “Kölner Treff” i 2018 til trods for sin vanskelige barndom var hun endda tilgivende for sine forældre: ”Jeg tror, ​​jeg kan sige i dag, at jeg er meget taknemmelig for det, jeg oplevede tidligere i min barndom. Jeg takker min far og min mor, som siden er død, for det de viste mig i livet. “

Dramatisk fortid

At Michelle kunne blive en stor schlagerstjerne overhovedet grænser op til et mirakel, fordi hun allerede har været nødt til at klare flere store skæbneslag. Hendes far var en bølle, hendes mor Gerlinde Hewer en alkoholiker, hvorpå hun blev placeret i en plejefamilie i en alder af ti, som også slog Michelle. I en alder af 14 år boede hun på gaden et stykke tid, Da hun var 17 afbrød hun sin læreplads. I en alder af bare 31 år fik hun et slagtilfælde, blev syg af depression og ønskede at tage sit eget liv. I 2009 måtte Michelle klare dødsfødslen af ​​sin datter Ronja.

Michelle er taknemmelig

At skulle gennemgå alt dette uden støtte fra en kærlig familie er faktisk galskab. Men Michelle overlevede. Og i dag kan hun sige: ”Jeg tror, ​​at hvis jeg ikke havde oplevet det, med alt det dårlige, ville jeg ikke være den person, jeg er i dag, ikke engang for mine børn. Det lærte mig meget, gav mig en jordnær holdning, jeg ved, at det at have mange penge og succes ikke er de vigtigste ting i livet ”.

Ikke desto mindre er det rart at se, at kontakten mellem de to søstre ikke kun er gendannet, men også harmonisk …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER