Michelle melder sig tilbage på scenen – i drive-in

SWR planlægger en bil koncert i Bad Kreuznach. Stjerner den aften: Michelle og Vincent Gross.

Længe hørt ikke længere! Sidste gang Michelle rapporterede skrev noget på sin Facebook-side var i februar, at hun var stoppet med manager Uwe Kanthak efter fælles aftale. Siden da har sangerens fans været nødt til at vente på nyheder. Nu er Michelle tilbage på scenen i midten af ​​maj.

Ikke ved den populære Schlagernacht-turné eller den ”Deutschen Schlagerfestival” i München – alt dette blev aflyst på grund af Corona-krisen. Michelle er på scenen i bilbiografen i Pfingstwiese udstillingscenter i Bad Kreuznach.

Michelle har haft stor succes som schlagersangerinde i Tyskland i over 25 år. Som en del af SWR-initiativet “#Zusammenhalten für die Kultur” vil SWR4 præsentere et show med stjerner fredag ​​den 15. maj kl. 20.45.

Vincent Gross er der også

Foruden Michelle, vil der også være den schweiziske Vincent Gross, der i øjeblikket lancerer et succesrig radiohit med “Über uns die Sonne”. Den sympatiske Vincent, der lejlighedsvis skaber stemning på scenen med en guitar-, klaver- eller loopstation, ser især frem til denne koncert.

For nu, ved bil koncerterne, kan bilerne nu besættes af fire personer, og i stedet for bifald klapper publikum på showet ved hjælp af blinklys, blinker med forlygterne eller med mobiltelefonblitzen.

Og med disse to stjerner vil nogle biler sikkert ende med tomme batterier og skal startets bagefter …

Hot rygte: Bil koncerter med Matthias Reim Vi hører også fra SchlagerPlanet, at eks-Michelle og duetpartner Matthias Reim snart planlægger bilbiokoncerter. Koncert sommeren bliver spændende, selvom du er i bilen. Og dem, der har en cabriolet, har en fordel …

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse