Michelle med nye tilståelser

Endelig er ventetiden for fans kommet til en ende. Musikalsk er der nyt fra Michelle. Michelles aktuelle album “Die ultimative Best of” har været i handlen siden 21. marts 2014 og indholder 34 sange på tre cd’er. Og det er ikke alt. I en speciel deluxe-udgave er en ekstra cd med et 45 minutter megamix. Her har DJ Echolot mixet de store succeser fra Michelle. På albummet er der udover hendes store hits “Wer Liebe lebt” og “Traumtänzerball” syv helt nye titler at høre. Michelles aktuelle single “Paris” er en smart up-tempo sang og stammer delvist fra Rosenstolz-sangeren Peter Plate.

Konstant forandring

I 25 år har Michelle, med det borgerlige navn Tanja Hewer, haft succes på scenen og har musikalsk opnået en del. Andenpladsen i det tyske Schlager-Festspielen i 1994 med “Silbermond und Sternenfeuer” var den store lancering af Michelle som sangerinde. Undervejs er hun blevet tildelt to gange ECHO, og i Østrig har hun vundet dobbelt Amadeus Austrian Music Award. I 2001 kunne den kun 1,54 m høje powerkvinde føre Tyskland til det europæiske Melodi Grand Prix i København, hvor hun med “Wer Liebe lebt” fik en ottendeplads.

Kilde: michelle-aktuell.de
Kilde: michelle-aktuell.de

Michelle: Skæbne

Privat kører tingene ikke altid for den 42-årige sangerinde med det skrøbelige udseende. Hun har været i turbulente forhold – bl.a. har hun været sammen med “Verdammt Ich lieb dich”-sanger Matthias Reim og Wind-medlem Albert Oberloher. Ud over op- og nedturene i sit kærlighedsliv lider hun også af nogle sundhedsmæssige tilbageslag og fortæller om en svær depression, som plager hende igen og igen. Ofte kan fans læse nyt om Michelle, der chokerer. Problemer og skandaler førte gentagne gange Michelle ind i nedture og pauser i karrieren. Men Michelle kæmper sig tilbage – og hun har ikke kun forsøgt sig i schlagerverdenen. Under sit borgerlige navn Tanja udgav hun i 2006 et album med diskohits og lyden af rock. Men hun var ikke tilfreds, heller ikke med musikken, og ønskede at stoppe og arbejdede ind imellem i en hundefrisørsalon. Men én ting har altid været konstant: Michelles umiskendelige stemme.

Michelles tilståelse hos Florian Silbereisen

Lørdag den 22. marts, én dag før albumudgivelsen, fejrede Michelle den nye single “Paris” ved “Gross Fest zum Jubiläum – Die überraschende Show” med Florian Silbereisen – en meget rost tv-verdenspremiere. I udsendelsen er Michelle endelig fri igen og fortalte om sit nye album: “Nye sange er nødt til at være gode og passe til mig. Det var derfor, det tog så lang tid at vælge de rigtige sange”.

Videoen til den første singleudgivelse er lavet i Paris, fortæller den boblende sangerinde i et interview. Desuden er Michelle ligefrem og åben og indrømmer, at hun omsider har fundet ro og vil leve sit liv skandalefri og lykkelig sammen med sin familie. Denne tilståelse glæder fans, og også for schlagersangerinden er hendes største ønske gået i opfyldelse. Florian Silbereisen bekender nemlig, at han er en stor fan af Michelle. Han beundrer hendes mod og viser lidt scener med stunts, som Michelle har oplevet i hans udsendelser. Han afslører også, at han i 1997 som 15-årig forgudede hende, da hun sang sin yndlingssang “Wie Flammen im Wind”.

Turnédatoer: April

Fredag         17.04.2015        CH-Spreitenbach          Umwelt Arena

Mandag       20.04.2015        München                      Circus Krone

Tirsdag         21.04.2015        Saarbrücken                 Congresshalle

Onsdag        22.04.2015        Köln                             Gloria Theater

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

 

Det skal du læse