Michelle & Matthias Reim: endelig sammen igen

“Jeg føler mig stadig som jeg gjorde dengang” er titlen på en linje fra mega hit sangen “Du Idiot”, som Michelle og Matthias Reim engang skrev sammen. Er der noget skjult i denne tekstlinie? Efter Michelle havde trukket sig fra sin kæreste Karsten efter kun tre måneders forhold, er hun nu genforenet med hendes tidligere Matthias Reim – i hvert fald musikalsk!

“Nicht verdient” er titlen på det nye mesterværk skrevet af Alexander Scholz, Tim Peters og Werner Petersburg. Denne sang handler om den store kærlighed, der blev afbrudt. Begge har nu nye partnere, men stadig længes efter i de gamle dage.

“Nicht verdient” er et Videohit

For en uge siden i dag, udgav de to stjerner deres svar på den legendariske sang “Idiot”. Allerede nu har videoen næsten 800.000 visninger og har ramt de sociale netværk. Tillykke! Schlagerbooom 2018 udsendelsen blev set af mere end 5 millioner Schlager Fans.

Vi er sikre på, at den nye sang er en værdig erstatning for “Idiot” og tror at de to vil få stor succes igen med “Ikke fortjent”. Så de er tilbage: Drømmeparet, selv om der ikke er noget kærlighed comeback, men alle de mere danceable og humørspredende rytmer.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse