Michelle: Lader hun sine børn i stikken? Hvor langt går kærligheden?

Michelle vil forlade Tyskland, for at flytte til Holland, til sin brandmand Mike. Sangerinden er sikker. Hvad sker der med hendes piger Céline, Marie – Louise og Mia ? Pigerne kommer fra forskellige relationer af schlager stjernen, dog vil den yngste flytte med sin mor.

Det forehavende som sangerinden har gang i, vil nok blive diskuteret med Céline og Marie- Louise fædre. Men alt synes at være klart for Michelle: Céline vil komme til at bo hos sin far, sangeren fra bandet “Wind” Albert Oberloher, mens datteren af Matthias Reim vil komme til at bo hos sine gud forældre.

Anderledes forholder det sig med den yngste Mia. Faren Josef Shitawey vil ikke acceptere afgørelsen fra sangerinden. Han truer Michelle med en retssag for at få samkvem, den er allerede afleveret, og i et interview med bladet BILD siger han:

“Nu kan jeg se Mia regelmæssigt. men på grund af den store afstand bliver det sværere”.

Familien står over for en voldsom konflikt. Forhåbentlig skal lille Mia ikke være bold mellem sine forældre. Og hvad med de to større piger? De vil ikke kunne se deres mor ret tit. Michelles beslutning om at flytte til et andet land kan blive en stor belastning for børnene. Medierne vil aldrig få af vide hvad der bliver snakket om i familien og om børnene. Vi håber at Michelle har tænkt sig godt om.

anna-maria-zimmermann-a

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse