Michelle: Kvindehjem, Vold – Så skrækkelig var hendes barndom!

Michelle havde ikke et let liv. Desto mere bemærkelsesværdigt er det, at hun hidtil har mestret enhver krise. Og har ikke mistet sin livsglæde den dag i dag. I interviews siger hun, at hun føler sig mere hjemme end nogensinde. Især barndommen satte sit præg på Michelle, som hun åbent fortæller …

Alkoholisme og vold dominerede Michelles barndom, så hun havde en rigtig hård tid som barn. Hun har ofte sagt i interviews, at hendes barndom var et rent helvede. Hendes mor var alkoholiker, og hendes far var altid voldelig. Da hun blev anbragt hos en plejefamilie, blev det endnu værre. Hun blev opvokset med en stok …

På sit nuværende album “Anders ist gut” skrev hun sangen “Brief an meinen Vater! (Brev til min far … red). En behandling af hendes dårlige barndomsdage, og hvor hun synger åbent om volden derhjemme. For eksempel står der: ”Så mange briller er ødelagt, ord faldt og næver fløj. Intet af det dræbte mig.” Men kom Michelle til enighed med denne tid? Hun blev spurgt om det i et interview.

Michelle: “… fordi det bare er et tabuemne”

I podcasten “Aber bitte mit Schlager” siger hun: “Det er gennemlevet. Jeg tror, ​​jeg er mere tilbøjelig til at sige: Tak fordi du fik det til at ske. Når du hører sangen, hører du mig også synge det. Jeg synger det faktisk meget tydeligt. Og jeg tror bare, at jeg kan nå ud til mange mennesker med det, fordi det bare er et tabuemne. At du vokser op som barn i kvindehjem, at du kører fra kvindernes hus til kvindernes hus, fordi visse ting lige skete der. Denne sang synges faktisk af det indre barn og ikke den voksne kvinde … ” Men kan Michelle tilgive sin far i dag?

Tilgivelse er ifølge Michelle det vigtigste

Hun afslører yderligere i podcasten: “Den voksne kvinde kommer derefter tilbage i spil, som derefter siger: Det er vigtigt at være i stand til at tilgive. Og jeg ønsker, at man kan tilgive. Og at du bare mestrer livet og går lige ud. Men faktisk tror jeg, at mange mennesker har oplevet denne historie, og det er altid det indre barn, der græder. Og gudskelov, jeg har bearbejdet det. ”

Heldigvis var Michelle i stand til at komme overens med denne hårde barndom. Med sangen til sin far turde hun tage det næste skridt for også at opmuntre andre. Hun vil helt sikkert aldrig glemme denne hårde tid, men Michelle har lært at tilgive. Hun fortjener virkelig den største respekt for det!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER