Michelle julesange: Hits til festen

Michelles julealbum “Denk´ich an die weihnacht” er en populær schlager klassiker for festdagene.  Det udkom tilbage i 1999 men stadig i dag lyder albummet frisk og moderne. Michelles utrolig skønne stemme fortolker julesangene, som du bør nyde. Omkring sangen “Ava Marie” er der givet en moderne forklædning. Desuden har komponisten Tommy Steiner skrevet fire vidunderlige sange til kunstnerinden, til hendes julealbum. De hedder “Weisse weihnacht und du”, “Winterzeit”, “Friede der welt” og “Wer n weihnachten glaubt”. Vi vil her skrive om nogen af sangene til juletiden.

Se sidst i artiklen hvor man kan købe dette lækre julealbum.

Michelle: julesangen “Winterzeit”

I Michelles “Winterzeit” ringer der søde klokker, efterfulgt af en livlig rytme. Den lyse stemme minder lidt om Madonnas frække stemme i “Santa Baby”. Man kommer i stemning, lader sig rive med til at gå ud i sneen, hvis den nu bare var derude. Lyrikken til Michelles julesang lyder som følgende:

“Wenn ich erste Schneeflocken seh

spür ich’s kribbeln bis in den Zeh,

da hält mich nichts und niemand mehr auf,

da muss ich einfach raus.

Endlich ist es wieder soweit,

Mützen her, alles verschneit,

zugefroren sind Flüsse und Seen,

ist das nicht wunderschön”.

En munter og populær sang er denne julesange, Jingle Bells” fortolkning, med titlen “Schlittenlied”. “Komm wir ziehn den Schlitten durch den Wald” synger Michelle her. I lighed med andre smukke julesange har er temaet vinterlandskab.

Michelle: “Ave Maria”

Af Michelles julesange, må vi naturligvis ikke glemme “Ave Maria”. I denne klassiker er klaverspillet blevet erstattet og lavet til en moderne fortolkning, der er baseret på komponisten Johann Sebastian Bach, med et synthesizer keyboard. Derfor lyder Michelles “Ave Maria” yngre og mere moderne.

“Kinderaugen liegen wach

In der kalten, dunklen Nacht

Alles was sie seh’n ist Not und Leid

Wo bleibt denn nur die Liebe

Warum ist immer wieder

Ein Kind auf dieser Welt

Von Angst und Sehnsucht ausgefüllt”.

 Michelle: “Kling, glökchen, klingelingeling”

Michelles julesang klassiker “Kling, glökchen, klingelingeling” er næsten den oprindelige. Michelle synger original titlen og alligevel synes det næsten som, om sangen var specielt komponeret til hende. Hendes stemme harmonere perfekt med den glade julesang.

Michelle: “Friede der welt”

Sangen “Friede der welt” blev også komponeret af Tommy Steiner til Michelles julealbum. Sangen sender et tankevækkende budskab, et fromt ønske ud i den kolde verden: “Friede der welt (fred i verden) – nu og for altid – meget mere menneskehed” ønsker hun til julefesten.

Har du en jule sang fra Michelle som du holder mere af end en anden, så skriv den gerne ind under kommentar ?

Michelle-Denk-ich-an-die-weihnacht-1

[box_tip]Hvis man gerne vil have dette pragtfulde julealbum af Michelle, så kan man bestille det her: Michelle – Denk´ich an die weihnacht[/box_tip]

[box_info]Kilde: www.Schlagerplanet.com[/box_info]

 

 

 

 

Det skal du læse