Michelle: “Jeg har boet på gaden!”

På scenen fremstår hun hård og selvsikker. Michelle (50) har kæmpet hårdt for at opnå denne styrke. Allerede som barn måtte hun lære at være modig, hvilket hun afslører og chokerer med en tilståelse: “Jeg boede på gaden!”

Michelle: Traumatisk barndom

Hun voksede op under vanskelige forhold, led under sin voldelige far og blev anbragt i en plejefamilie, da hun var ni år. Men selv der fandt hun tilsyneladende ikke et kærligt hjem. Som teenager blev hun hjemløs. “Jeg levede på gaden som 14-årig, stjal ravioli og havde ingen, der troede på mig. Kampen er livet,” husker hun om den svære tid.

Læring fra fortiden

Heldigvis vendte situationen sig hurtigt for Michelle, hun begyndte at synge i et band. Hun havde sin første optræden på Südwestfunk, hvor ikonet Kristina Bach (60) blev opmærksom på hende. Resten er historie. I dag er den 50-årige selv en succesfuld schlagerstjerne og taknemmelig for sit liv, også selv om hun er blevet hårdt ramt af skæbnen gang på gang. Oplevelserne i hendes barndom og ungdom har gjort hende til en “hård hund”, og Michelle er helt sikker: “Uden dybder lærer man intet i livet.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse