Michelle: “Folk synes, jeg er arrogant”

Michelle – Foto: ZDF og ZDF/Sascha

Michelle er en kvinde, der elsker ærlighed og klare ord. Men hun forbliver også tro mod sine egne principper. I et privat interview med “RTL” fortæller hun om den største misforståelse, der findes om hende. Hun gør det også klart, hvilken regel hun aldrig vil bryde i fremtiden.

I tv-formatet “Ein Promi – Ein Joker” skal stjerner svare på meget private spørgsmål. Du kan kun trække jokeren én gang og dermed afvise at svare. Michelle trak dette særlige kort, da hun blev bedt om at kommentere sine “Let’s Dance”-kolleger. Uden tøven sagde hun: “Da jeg aldrig svarer på spørgsmål om andre mennesker, ville jeg bruge min joker nu.”

Da der kom et spørgsmål, blev det ret spændende! Moderatoren ville vide, hvilken misforståelse der har eksisteret om Michelle i lang tid. Hendes svar følger prompte: “Jeg tror, ​​den største misforståelse er, at folk synes, jeg er arrogant. Hvilket jeg ikke er. Nul.” Hun har kæmpet med denne fordom i lang tid. Ligesom med mange overskrifter om hendes person.

Men hvilke nyheder om dig selv udløste særlige følelser hos dig? Michelle indrømmer: “Jamen, jeg tror ikke, der var en overskrift, der ikke fik en reaktion. Men jeg er sådan en person, jeg ville aldrig retfærdiggøre en linje, der blev skrevet. Om det er sandt eller ej, for det er lige meget for mig. Gode dates er vigtigere for Michelle, for også her har hun en klar idé.

På spørgsmålet om, hvad der ikke er muligt på en date, svarer Michelle straks: “Schleiemerei”. Hun kunne ikke klare det, når hun blev overøst med komplimenter eller straks kaldt “Schatzi”. For det vigtigste er: “Jeg synes, en date skal være sympatisk, så den er så normal som muligt. Hvis en mand vil invitere mig på date, skal han faktisk sige: Jeg vil gerne have, at du kommer i joggingdragt. … (…) De burde tage mig som jeg er og lære mig sådan at kende.” I en alder af 50 ved sangerinden nu, hvad der er vigtigt for hende, og hvilke ting hun kan undvære i fremtiden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse