Michelle er endt i et stormvejr i DSDS

Efter udførelsen af “Ich sterb´für Dich” (Vanessa Mai) begejstrede Maria Voskania – næsten alle. Popidolet Dieter Bohlen fandt kun ros til den smukke student. “Maria, for mig er du den ideelle kandidat. Jeg finder tusind gode ting ved dig. Jeg kan føle mit hjerte hoppe frem og tilbage. Jeg forstiller mig også, du kan komme videre i denne konkurrence”. begejstrede han. Forståeligt, da Maria er professionel og har flere gange stået som baggrundssanger for Helene Fischer på scenen.

Schlager sangerinde og dommer Michelle var af en anden mening og havde knap så gode ord til Marias optræden. “Du har en skøn stemme og du synger overhovedet ikke falsk, men jeg mangler din personlighed, man hører flere forskellige stemmer fra dig. Det er en skam, men for mig i dag får du et, nej”. Denne erklæring fra den søde Würzburgerinde, fik fans foran TV skærmende og på de sociale medier til at reagere.

Kilde: DSDS Facebook

Snart skældte mange DSDS fans Michelle ud via Facebook, og spurgte om hun var bange for frisk blod på Schlager scenen. Indlæg som: “Hun gav ikke kun Maria et nej, hun var misundelig. Tja Michelle, andre ser det anderledes. Din stemme kan ikke holde vand med Marias” og “Michelle så en konkurrent. En arrogant person kan ikke sidde i dommerpanelet”, de fleste kommentar indeholder de samme meninger.

Hvorvidt Michelle virkelig bedømte rigtig, er for den tyske-armenske Maria irelavant. Med tre gang “Ja” tæller for hende, det betyder at hun er videre i konkurrencen og har igen muligheden for at bevise overfor Michelle at hun har det der skal til.

Kilde: Promipool.de

Tidligere artikel
Næste artikel
RELATEREDE ARTIKLER