søndag, september 25, 2022

Michelle bliver en del af ESC-juryen

Det er ved at blive varmt til “Eurovision Song Contest”, som finder sted den 14. maj 2022 i Torino i det nordlige Italien. Nu er stjernerne, der skal repræsentere Tyskland i ESC-juryen i år, også kendt. Udover ESC-legenden Johnny Logan og Thomas Hermanns er schlagerdronningen Michelle også med – som jurypræsident! Derudover vil hun også optræde i “Countdown für Paris” den 14. maj i optakten til det store ESC…

Den tyske jury uddeler halvdelen af ​​de point, som Tyskland vil dele ud til de øvrige deltagere ved ESC i Torino. Som sædvanlig vil den anden halvdel blive bestemt af publikum. Juryen vil dog allerede stemme i semifinalerne. Tyskland kan dømme på anden semifinaledag, den 12. maj. Juryen omkring Michelle kommer dog ikke på live, men agerer fra Hamborg. Deres resultat offentliggøres derefter live af moderator Barbara Schöneberger i ESC-finalen den 14. maj , når alle juryresultaterne bliver kaldt op efter hinanden i den traditionelle afstemningsrunde.

ESC-jury i stedet for optræden i Paderborn

Inden det store ESC starter den 14. maj, vil ARD dog starte “Countdown für Turin” med endnu et liveshow kort før. Michelle vil selvfølgelig også være med – ligesom til “ESC – Aftershow”. Der kan fans se frem til den aktuelle version af hendes daværende ESC-hit “Wer Liebe Lebt” og tv-premieren på hendes helt nye sang “Romeo und Julian” fra albummet “30 Jahre Michelle – Das war’s… noch nicht!!”. Hendes deltagelse har dog også en bitter eftersmag for mange trofaste fans: Optræden ved Schlosspark Schlager i Paderborn er derfor aflyst. Arrangementet blev for nylig aflyst uden erstatning af arrangøren – med den begrundelse, at hovedaktørerne måtte aflyse på grund af en tv-optræden. Schlager.de havde derfor for et par dage siden mistanke om, at ESC-nedtællingsshowet måtte være årsagen. I tilfældet med Anna-Carina Woitschack, der også var planlagt som en topakt, forhindrede “„Immer wieder sonntags – unterwegs” -turneen hende i at optræde i Paderborn.

Michelle deltog selv i ESC I 2001

Med Michelle har de ESC ansvarlige engageret en meget erfaren sangerinde, der deltog i Grand Prix’et i 2001 og kunne opnå en 8. plads med sin hymne “Wer Liebe Lebt” (Hvor kærligheden lever).

Michelle siger om hendes engagement: “ESC forbinder mig med en af ​​de mest spændende forestillinger, jeg nogensinde har haft. Dengang Grand Prix 2001 med ‘Wer Liebe Lebt’. Jeg var den første schlagersanger, der vandt og opnåede 8. plads for Tyskland dengang. Det forbinder mig med ESC. Det var en fantastisk tid, jeg lærte meget.” Nu vender hun tilbage som jurypræsident for Tyskland. Vi er spændte.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER