Michael Wendler vs. Olaf og Anna-Maria: Er han offer?

Michael Wendler, er fornylig af sine kollegaer Anna-Maria Zimmermann og Olaf Henning blevet kaldt “No go”, han følger sig som offer i deres verbale angreb. Grunden: De skulle have gjort grin med ham fordi han prøver at få fodfæste i USA.

Tvisten

Fornyeligt sagde Michael Wendler fornærmet ved besøget ved Ballermann Awards 2013, at værterne Anna – Maria Zimmermann og Olaf Henning var “No Go” . De svarede igen verbalt og Michael Wendler ser sig nu som offer. De to ville have været sjove om hans forsøg på at starte i USA. Det er grunden til at han havde annulleret.

Værterne Zimmermann og Henning? En No Go, er Michael Wendler!

“Et GO til dit arrangement, men et NO GO som værter” kommenterede Michael Wendler. Begge schlager stjerner siger: Wendler er en “hinterfotziger Schleimer”, sagde Olaf Henning til billedet. Også Kollega Anna-Maria Zimmermann beskriver Michael Wendlers billede som uprofessionelt. Hun sagde:

“Michael Wendler har bygget sin karriere op om sig selv. Jeg har aldrig kendt en så professionel kollega”

Michael Wendler er “Meget trist”

Michael Wendler kan ikke forstå angrebet fra sine kollegaer. I et interview til RTL eksklusiv Weekend sagde han, at hans kollega Olaf Henning sagde “meget slemme ting” om ham og at han var “meget trist” over det. Om Anna-Maria Zimmermann sagde Michael Wendler:

“Jeg har måske udtrykt mig forkert, hun er faktisk ganske charmerende”

Det ser ud til at begge kollegaer ramte Michael Wendler, derfor afviste Michael Wendler Ballermann Awards 2013 diplomatisk. Michael Wendler, er sikker, det er bare ikke let: Forskellige medier har spurgt i et interview om hans engelsk kunstskaber, og også om hans kollegaer, hvor han tilsyneladende ikke er så populær.

Men hvem ved, måske klapper de mere sympatisk i USA? Videoen til “She loves the DJ” ser i hvert fald lovende ud, synes vi.

Michael Wendler i strid

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse