Michael Wendler udgået fra junglekamp: det siger hans kolleger om afgangen

Tv-seere og fans blev bedrøvede og overraskede på én gang, men kunne det tænkes, at der bag Michael Wendlers store mund også stikker noget andet: Nemlig en elskelig og modig Michael? At han egentlig kunne holde, hvad han lovede, beviste han allerede i optakts-junglekampen – desværre var det også her, at den schweiziske model Larissa afløste ham og dermed muligvis stjal showet. Ikke kun fans, men også kolleger, faldt ned fra den lyserøde sky i går.

Jürgen Drews i “Guten Morgen Deutschland”

I dag var Jürgen Drews gæst i “Guten Morgen Deutschland”, og han er meget overrasket over Michael Wendlers afgang:

“Det er helt uforklarligt for mig. Hvad han har sat sig for, ved jeg ikke. Jeg har altid tænkt, nu gør han det, nemlig at bryde med den gamle Wendler og sige: “Jeg er faktisk anderledes”. Han har begået en stor fejltagelse og måtte vende sit image. Jeg har også sagt, at hvis han gør det rigtige, er han en rigtig junglekonge. Hvad der foregår i ham, forstår jeg ikke. Han havde alt i hånden. Hvorfor smider han det hele væk? Jeg har ellers altid kun talt positivt. Men jeg får krise over det!”.   

Jürgen kiggede direkte ind i kameraet og sagde: “Michael, har du ikke det hele?”

Den første junglekonge Costa Cordalis

For 10 år siden vandt Costa Cordalis første sæson af “Ich bin ein Star – Holt mich hier raus”. På sin facebook-side har han de sidste par dage flittigt kommenteret den aktuelle sæson. Også om den pludselige afgang fra hans schlagerkollega har han sin egen mening.

“Satset med X Wendler, som sandsynligvis ikke er noget. Det giver bagslag …”

Et par dage efter siger Costa imponeret over schlagersangeren:

“Hvad mener du? Respekt, kollega Wendler. Den kære Michael har i de seneste dage smurt temmelig tykt på. Men: Han har fra første dag gjort gode gerninger. Glad og med sindsro har han vist, at han kan mestre prøverne. Fortsæt!”

En mening som flere seere og fans delte. Michael Wendler begyndte at vise, at han måske var naboens søde dreng. Men med hans pludselige afgang synes han at have ødelagt sympatien.

Junglekongen fra 2008: Ross Antony

Også Ross Antony vandt på grund af sin elskelige natur det populære tv-show. Også han har kommenteret Michaels Wendlers pludselige afgang:

“Aaaaaaarrrrgggghhhhh … I har alle ret … Han har løjet for os … Jeg spekulerer på, om nogen dukker op til hans koncerter. Oh my god … Er Wendler virkelig væk? Eller vil han ikke gå glip af sine optrædener i Tyskland? Hvad mener I?”

Sanger Jürgen Milksi

Jürgen Milksi, der er kendt for ikke at tale pænt om sine schlagerkolleger, kommenterede Michaels frivillige afgang således:

“Wendlerinden har forladt junglen og ladet Larissa og hendes kolleger alene tilbage. Han fortalte stolt de andre camp-beboere, der virkelig var sultne, at han nu ville få mad og dermed tænke på dem. Jeg ønsker dig god appetit! Jeg beder alle hente mine sange til en god sag, så kan vi alle vise, hvad vi mener om ham. Hver en cent vil gå til RTL SPENDENMARATHON. I vil se det …!”

Jürgen og Wendler strides i øjeblikket om sangen “Unser Zelt auf Westerland”. Jürgen opfordrer sine fans til at købe hans version. Overskuddet ønsker han at give til et godt formål.

Spontan eller planlagt afgang?

Efter gårsdagens udsendelse var mange seere i chok, ingen havde forventet det. Om sin frivillige afgang gav Michael Wendler følgende grund:

“Jeg er nået til et punkt, hvor jeg bare ikke kan mere. Jeg kan ikke spise det mere. Jeg får ganske enkelt for lidt at spise her. Det kan man godt grine af, men det skal man ikke. Ikke at jeg kan lide det. Sådan er det ikke.”   

Hurtigt kom tvivlen, om det virkelig er så slemt med kunstneren, som han siger, eller om han havde planlagt denne handling fra starten af. Nu kan han promovere sin cd og tage et par hyggelige dage på luksushotellet. På sin facebook-side flipper fans ud med vrede og skuffede ord om hans opførsel. Også manager Markus Krampe kan ikke forstå Wendlers opførsel og har ingen forklaring på hans adfærd.

Ét har Michael Wendler opnået med sin optræden i jungleshowet: Han udgav sidste fredag sin single “Unser Zelt auf Westerland”, som er steget til plads nummer 59 på singlehitlisten.

Hans afgang har haft den effekt, han ønskede: At han i dag er midtpunkt, hele Tyskland taler om ham i dag.

Michale-Wendler-9

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse