Michael Wendler søger den nye Michael Wendler

Efter “Deutschland sucht den Superstar” hedder det nu: “Michael Wendler sucht den Superstar”. På sin Facebook-side har den selverklærede konge af popschlager skrevet en opfordring til alle potentielle sangtalenter om at sende en mail med deres egne sange. Den første optræden vil finde sted den 18. maj ved Ranchparty i Michael Wendlers hjemby. Der vil i forbindelsen med denne optræden blive fundet en vinder.

Michael Wendler  2.0

Hverken Michael Wendler eller en jury vil være dommere i konkurrencen. Det er publikum selv, der bestemmer. Det vil blive baseret på publikums bifald, så vinderen vil blive udpeget efter alle optrædenerne. Så det gælder selvfølgelig om at få det største bifald. Nu større bifald desto bedre chance for at blive den næste Michael Wendler. Alle oplysninger, om hvordan man tilmelder sig og de grundlæggende betingelser, findes på Michael Wendlers Facebook side.

Kilde: Michael Wendler Facebook
Kilde: Michael Wendler Facebook

Spilleregler:

Anvend din egen sang (ingen coversang),

Send mailen til: birgitt-peer@michaelwendler.de

Du synger en sang, og publikum bestemmer med bifald efter den sidste optræden, hvem der var bedst.

Vinderen får 500 Euro i kontanter og en gæsteoptræden i ARENA OBERHAUSEN til “BEST OF WENDLER” jubilæumskoncert den 27. nov. 2014 foran 13.000 gæster.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

[box_info]Kilde: Michael Wendler, Facebook[/box_info]

 

Det skal du læse