Michael Wendler: Ranch-Party 2014 i Dinslaken

Der er ingen steder som hjemme. Det er også schlagerstjerne Michale Wendler mening, derfor lader han hvert år sine fans komme hjem til sig og giver dem et indblik i sit privatliv. Den 18. maj 2014 sker det igen – på denne dag finder det fjerde legendariske Michael Wendlers ranch-party i Dinslaken sted.

Michale-Wendler-11

Michael Wendler Ranche Party 2014

De rutinerede fans ved, at denne fest er blevet kult og billetterne er hurtigt udsolgt. Så hvis du ønsker at besøge kunstneren i hans hjem og være en del af begivenheden, skal man være hurtig. På denne særlige dag indtager ikke kun schlagerstjernen scenen men deler den med sine kollegaer. Sidste år var DSDS vinder Norman Langen, Wolfgang Petrys søn, Achim Petry og Antonia aus Tirol gæster og sørgede for en mega feststemning i Wendlers hus.

På sin Facebook side annoncerer schlagerstjernen sin kommende fest sådan:

“Ingen anden sanger lader sine fans komme så nær som MICHAEL WENDLER. Oplev MICHA på sit private område – Hjemme i Dinslaken – En skøn by i NRW”.

Alle de negative overskrifter i den sidste uge og måned er glemt, fordi denne dag er kommet i forgrunden – en stor event med Open-air livekoncert. Hvem der vil være gæst i år hos Michael og hans fru Claudia, er ikke bekendt gjort endnu. Måske er det duetpartner Anika Zietlow? Eller hans junglekompagnon Frank Neuenfels? Muligvis vil en af hans tidligere junglekollegaer besøge ham. Efter sigende skulle gruppen sammen med schlagerstjernen have planlagt en junglesang. Man er i hvert fald spændt. Vi vil holde jer opdateret.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com [/box_info]

Det skal du læse