Michael Wendler Parfume til fansne

Det er den absolut nyhed i øjeblikket! “DJ Love” – den nye duft af Michael Wendler er ikke bare en parfume, det ikke bare en parfume af en stor stjerne, nej, det er en musik parfume! Denne idé er der ingen der har haft før ham i tyskland.

Når man trykker på knappen på flasken kommer der ikke kun en almindelig behagelig duft, men der lyder også Michael Wendler hit sangen “Sie liebt den DJ 2013«.

Udtalelserne fra nogle fans på Facebook svinger betydeligt. Således reagere nogle mere skeptisk eller irriteret end andre:

“Ja , klart, sikken noget underligt noget, sikken noget l****”. eller “Nu overdriver han virkelig!”

Andre støtter Michael Wendler for hans nye projekt, og kan ikke vente med at sikre deres egne flaske.

Jeg synes, det er cool, at jeg får.“, “Geil geil geil!” Og “Billedet ser godt ud!“, “Jeg er nysgerrig, hvordan det lugter. Hvis det lugter så sødt som du er? ” Skriver nogle af hans begejstrede fans.

Også Wendler kollega Norman Langen har allerede bragt hans egen parfume på markedet, men uden radio-funktionen.

Men I bliver nødt til at vente lidt Michael Wendler fans. “DJ Love” sælges kun i et par dage på markedet. Man kan dog forudbestille Wendler flasken allerede på www.livicos.de. og den koster 14,99 EUR plus forsendelse. Det er en herre parfume og selvfølgelig opstår spørgsmålet: Kommer der også en for damer? Hvem ved?

Michale-Wendler-parfume

Kilde: Schlagerplanet

Det skal du læse