Michael Wendler og ‘It’s My Life’-Sanger Dr. Alban i Duet.

For nogle dage siden udkom Michael Wendlers og Anikas duet ” Honey Kiss” ud på CD og fejrede video Premiere. Igen sørger sangeren for spektakulære overskrifter. På hans album som udkommer til maj “Come back” er der en duet med Dr. Alban der med sange som “It´s my life” og “Sing halleluja” stormede hitlisterne. “What a lie” er navnet på den fælles titel, som har alt hvad et hit behøver.

Når Wendler den 17 maj kommer med sit nye album, vil der være duet med Anika og den engang store kunstner: Dr. Alban, der i dag er 55 år, og som den engang tilbage i 90érne, var stamgæst på de internationale hitlister, med hans nummer ” Hello Afrika” og It´s my life” og også “Sing Halleluja.”  Denne vellykket sanger som kunne fylde dansegulvet, skal nu sammen med schlager kongen synge “What a life.”

Første Single „Honey Kiss“ er ganske overbevisende.

På resten af albummet Come Back” optræder Michael Wendler sammen med sin Anika Zietlow. Engelsk omkvæd, tyske strofer og et kraftfuld beat, “pop, kys schlager” kalder den 40 årige dette projekt. Den første single ” Honey Kiss” blev for nogle få dage siden, offentliggjort og den tilhørende video kunne fejre premiere. Wendler er på en båd gennem venedig, Anika venter på de italienske gader på ham.

Kemien mellem dem er skøn, så derfor fans glæd jer til albummet.

936297_592213430790477_1547809279_n

Kilde: schlagr.de

Det skal du læse