Michael Wendler: Nu taler hans datter om sexbekendelser!

Billede: Michael Wendler Instagram

Siden tirsdag aften stod det klart: Michael Wendler og hans 18-årige kæreste Laura måtte forlade “Sommerhaus der Stars” som bliver sendt på RTL. Michael har ikke kun fået venner i huset. Han har blandt andet ikke haft kontakt med sin gamle ven Willi Herren før i dag, dette er blevet fortalt BILD.

Men også Wendler-fansne er forfærdede over den måde Michael opførte sig på i huset. De åbne sexbekendelser eller endda famlende med Laura var et dagligt emne. Men nu får Wendleren opbakning. Og af alle fra hans datter!

Adeline Norberg, datter af Michael Wendler, er bare 17 år gammel – et år yngre end sangerens nuværende kæreste.

Men hun ser ikke ud til at have noget problem med det. Det understreger hun i interviews gang på gang, og at hun er glad for sin far. Men hvordan er det, når din far snakker så åbent på tv om sit sexliv? Med en kvinde, der er næsten samme alder? Hvordan håndterer Adeline det?

Dette er, hvad hun har afsløret i en live video på Instagram: ”Jeg har boet med denne mand under ét tag i 17 år. Det er ikke noget nyt for mig. Han er bare åben, og det er derfor, jeg er så åben. Det er et normalt emne, intet at skamme sig over. Jeg er ikke 10 længere. ”

Rene ord, hvor hun gør det klart, at hun altid vil stå bag sin far. For øvrig svarer Michael selv i videoen: ”Det er ikke så uanstændigt, som folk tror. Der er ingen vilde swinger-fester her.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse