Michael Wendler, Nina hvem eller hvad er det?

Navnet Michael Wendler og “Nina” forekommer ofte sammen og ingen ved ikke rigtig hvad betydning navnet har. Gør hans kone? Hans datter? eller hans nuværende duet partner? Men det vil  vi prøve her om vi kan.

Michael Wendlers sang “Nina“

Michaels Wendler er først og fremmest en velkendt schlager sang. Som han udgav i 2008 og lå flere uger på tyske hitlisterne. Sangen “Nina” handler om tabt kærlighed. I 2009 udgav Michael Wendler sangen “Nina Reloaded” i fællesskab med rapperen Mr. James. Dette var ikke Michael Wendler eneste samarbejde med andre kunstnere. I år har han allieret sig med sangerinden Anika, sammen har de lavet singlen “Honey Kiss” og et fælles album “Come back”. På det seneste har de optrådt i forskellige tv-shows som “TV total”, “ZDF tv garten” og “Immer Weider Sontags”.

Michael Wendlers „Tanzlokal Nina“

Schlager stjernen åbnede i 2011 sammen med manager Markus Krampe, et danse lokale i Bottrop – Michael Wendlers “Nina”. Musikstilen er naturligvis, hvad skulle det ellers være, men også aktuelle hits på hitlisterne kan man høre. Hver fredag på diskoteket er det kendte schlager stjerner og kollegaer på scene, som gør byen Bottrop usikker. Som schlager stjerner i “Tanzlokal Nina” kan man høre blandt andet Norman Langen, Anna- Maria Zimmermann, Olaf Henning og Jörg Bausch. Også en sensation har diskoteket at byde på, vinderen af DSDS Beatrice Egli og selvfølgelig er der også schlager stjernen selv Michael Wendler som ofte er gæst på “Nina” og han glæder publikum med sin optræden.

Efter alle de stressende uger og måneder som retsagen har taget, har han haft tid til at indspille endnu en succes, nemlig hans album “Come back” som allerede er kravlet ind på top 20 på album hitlisterne.  Nu bliver det interessant om sangen “Honey Kiss” er lige så vellykket som sangen “Nina” om et par år.

Michael Wendler sangen nina

Kilde: schlagerplanet.com

Det skal du læse