Michael Wendler med endnu et diskotek – Mega Nina

Michael Wendler skal snart danse i det nye “Mega Nina” diskotek. Musikeren og hans manager Markus Krampe er ikke kun venner privat, men også forretningspartnere, og nu planlægger de endnu en fremtidig model: Ifølge oplysninger fra Wendlers Facebook-side vil de to snart åbne en ny natklub. Fra “Nina” følger “Mega Nina”, hvilket formentlig vil åbne dørene her til efteråret i Köln. Angiveligt er det den nye trendy klub for unge og gamle, og med mottoet “Das Wir-Gefühl” forventes det at tiltrække mange venner og gæster.

Det planlagte diskotek/natklub er det andet af den 42-årige schlagersanger, der åbnede sin første natklub “Nina” i Nordrhein-Westfalen, Bottrop i udgangen af ​​2011.

Kilde: Michael Wendler
Kilde: Michael Wendler

Party for unge og gamle

“Nina” anses i dag som et feststed i Ruhr-området for alle schlager- og festfans. Under den selvudråbte King of Pop Schlager, Michael Wendler, opfordrer han hver weekend til fest igen. De forskellige områder af disco, fra kongelig til hyggelig, tiltrækker unge og gamle til at feste og slappe af. Særlige højdepunkter er formentlig de gæsteoptrædener af stjerner, der vil ske regelmæssigt. I de næste par uger i juli og august vil for eksempel Wolkenfrei, Frank Neuenfels, Mike Bauhaus, Anna-Maria Zimmermann og Wendler selv optræde og skabe fest-atmosfære på “Nina”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse