Michael Wendler: Junglen var en fejl

Det var en mindre glansfuld optræden i det forgangne år, som Michael Wendler havde kun få dage efter sin indrejse i den australske jungle. I RTL-udsendelsen “Ich bin ein Star, holt mich hier raus” kastede han håndklædet i ringen og fløj hjem. Nu, lige før sæsonstart, kommenterer partysangeren på sin optræden for et år siden.

Kilde: Michael Wendler Facebook
Kilde: Michael Wendler Facebook

“Det skulle jeg ikke have gjort”

“Det skulle jeg ikke have gjort. Det gav så mange negative reaktioner, og det kunne jeg have sparet mig selv for,” indrømmer Michael Wendler nu et år efter sin deltagelse i “Dschungelcamp”. Efter kun fem dage sagde Michael Wendler de forløsende ord “Ich bin ein Star, holt mich hier raus”.

Men returflyvningen betød ikke, at sangeren var frelst. For først derefter gik det rigtig løs: En shitstorm ramte schlagerstjernen og gjorde hans liv svært. Han så en mulighed for at polere sit ry igen med deltagelsen i et nyt tv-program: Michael Wendler flyttede ind i “Promi Big Brother”-huset på Sat1. Han var lidt i kulkælderen, men lavede ingen negative overskrifter.

I den nye omgang af “Dschungelcamp” er schlager også repræsenteret. Det er dog ikke Michael Wendler denne gang, men derimod “GZSZ”-stjerne og schlagernybegynder Jörn Schlönvoigt, der vil prøve junglen.

Den 16. januar lyder stjerneskuddet.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER