Michael Wendler i Berlin:Luksus for dine øre

Hvad var det for en vanvittig koncert i Berlin Tempodrom? Dem der var med, fik en absolut luksus koncert. Michael Wendler kiggede forbi hovedstaden og opfyldte med sin optræden et mangeårigt ønske. I Tempodrom har han altid ønsket at optræde, som han fortalte sine fans.

Allerede starten af koncerten var bombastisk: Michael Wendler tog en gruppe ganske særlige schlager stjerner med til hovedstaden: Frank Neuenfels, Nic, Anika Zietlow, den nye stjerne Chris Prinz og også Annemarie Eilfeld.

I starten havde schlager stjerne Frank Neuenfels sin tid, der i ca. 30 minutter opvarmede med sine hits: “Han vidste – at Michael først kom på scene når den rigtige stemning var der” meddelte han og sørgede for, at opvarmningen var en eksplosion. Der blev danset og sunget med, også med optræden fra Chris Prinz var stemningen høj.

Mange kender hans hit “Berlin (bei tag und nacht)” og dermed var det klart, at publikum ikke manglede noget. Schlager rapperen har derfor produceret et ægte party hit. Han gav også sin sang “Die nacht” og igen hoppede mængden. At han kan få tusinde tilskuer til at medrive sig, viste han fornylig i Berliner Adaio. Her fik man en forsmag på Michael Wendlers  tour – men det der skete i Tempodrom , var vanvittig.

Chris sørgede sågar med en sang at overraske og give gåsehud: “Strahlst” var et bevægende øjeblik på scenen. Da var rapperen romantisk – greb mikrofonen – og åbnede med en sjælfuld sang om kærlighed. Og så kom overraskelsen: Annemarie Eifeld kom på scenen og sang en duet med ham. Fans flippede ud af glæde. En af de mange højdepunkter fra koncerten.

Så blev det tid til Michael Wendler. Dansere stormede ind på scene med glitter kostumer og i baggrunden kom mega stjernen på scenen. De første rækker af publikum skreg sig hæse. Fra dette tidspunkt kom det ene hit efter det andet – Michael Wendler havde med sin optræden i Tempodrom ikke undladt nogen sange. Med “Nina” og “Sie liebt den DJ” manglede ingen.

Michael Wendler har stadig sine loyale fans og de blev forkælet med alle de største hits. Men mega stjernen havde også ord for sit liv: Han fortalte om hans 3 millioner gæld, som han havde før sin karriere. Det var en vanskelig tid, men Michael Wendler koncentrerede sig om at skrive sange: “Også så skal man bruge en masse held og DEN ene sang”. fortalte han.

En top stjerne, kan også opleve vanskelige perioder i sin karriere. Fra bunden og til toppen er der stejlt, derefter en rutchetur af følelser og de tabte fans, alt sammen udløst af negative overskrifter. Nu er han igen ovenpå: Ikke mindst på grund af albummet “Come back”, som umiddelbart efter det udkom ramte hitlisterne som en bombe. Anika Zietlow kom ind ved hans side, som sammen med ham har præsenteret mange af hitsene fra albummet.

“Honey kiss”, “Bad boy” og “Lovely killer” – Duoen leverede et hammer show. Også den nye sang “She loves the DJ” var med og Michael Wendler understreger, at hans engelsk er bedre end det de negative over skrifter siger. “10 millioner tv seere har set os i USA på TV, det var bombastisk” fortæller schlager sangeren om sin rejse med Anika til USA. 

Til slut gav Michael Wendler et meget lang ekstranummer, hits som “Prinzessin”, “Nie mehr” og “Freitag nacht” og gjorde sine loyale tilhængere lykkelige.

Konklusionen på aften: Michael Wendler er ikke uden grund en top stjerne og gav sine fans utallige hit. Med et langt luksus program han gør sin koncert til en oplevelse. Kan varmt anbefales.

 Michale-Wendler-4

Billetter til touren kan købes her: Eventim

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse