Michael Wendler flyver til Australien

I dag starter det store eventyr for Michael Wendler. Hvad der venter ham i den Australske jungle må vi vente med spænding og se. Fra den 17. januar på RTL hedder det igen: “Ich bin ein Star, holt mich hier raus”(Jeg er en stjerne, få mig ud herfra).

Før afgang sendte Michael Wendler en afskedsvideo, som han offentliggjorde på sin Facebook-side. Sammen med Michael Wendler ses hans trofaste følgesvend Frank Neuenfels, der er rejst med ham til Australien.

Videobeskeden

I videoen fortæller de begge, hvor glade og begejstrede de er over, at det endelig går løs, og at Frank hver dag vil fortælle fra Australien på den officielle Michael Wendler Facebook-side, hvad Michael laver, og hvordan han har det. Derudover kan man også hver dag vinde Michael Wendlers morgenmadssæt “Good morning in the morning”. Desuden opfordrer de alle Wendler-fans til at støtte og hjælpe ham. “wendler familien må stå sammen”.

Michael Wendler siger: “Det har været en hård tid, og du har stået ved min side, og nu har jeg igen brug for dig, da det nu er virkelig vigtigt, at I står bag mig som en klippe i brændningen. Nu er der kun en ting der tæller; at mestre ottende sæson sammen”.

Fuld af forventning og eufori forsætter Michael Wendler i sin video besked: “Jeg vil give den fuld gas for dig, du kan stole fuldt ud på mig”.

Så kommer der en lille udtalelse om de andre deltagere: “Det er naturligvis godt at vide, at mens jeg er sammen med de andre psykopater i lejren, at du vil stå bag mig”. Han vil naturligvis takke sine fans på behørig vis til den tid. Ikke kun på “Nina” i Bottrop men også på Sylt med en stor genforeningsfest. 

Om kongen af pop-schlager også er kongen af junglen? “Det er lige meget, hovedsagen er, vi har det sjovt”.

Michael og Frank opfordrer endnu engang alle Michael Wendlers fans til at stemme på deres yngling i showet “Ich bin ein Star, holt mich hier raus”. Til sidst siger de farvel til på tirsdag, hvor de vil lande i landet med koalaer og kænguruer.

Michale-Wendler-9

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse