Michael Wendler: “Endlich wieder Weihnachten”

Hvis man er tysker og bor i den solrige amerikanske delstat Florida, så tænker og føler man jul på en anden måde. Hvilken charme, hvilken glæde julesæsonen har, som vi har den fra hans hjemland, viser Michael Wendler med sin eksklusiv julesang “Endlich Weider Weihnachten”, som udkommer den 24-11.2017 fra Telamo, og er et nummer fra hans planlagte julealbum i 2018, som han vil give sin trofaste fanskare.

Før han i 2018 giver de næste store Live koncerter i Oberhausen og Hamburg, men også i USA, griber Wendler festen med frisk lyd – får den mindste tekst tilbage til de tyske sletter, når han sætter en følelsesmæssigt genforening til julemarkedet. “Det sneer for første gang i år” begynder han sin anekdote, som snart fører til forelskede øjne ved gløggboden- “alt rødt fra gløgg, dit søde ansigt”. Mens den hurtige Fox version med dansebar beat og ren eufori i stedet for ro, så er der også en radio version af sangen, hvor man kan høre Wendler elsker sang og julesangflettet sammen: “Endlich wieder Weihnachten/endlich wieder du und ich”.

Siden han for godt et år siden flyttede til Florida, har Michael Wendler ikke manglede ideer – Eurodance / Schlager hits garanten har flyttet meget i de sidste to årtier. Allerede i halvfemserne producerede han sin første egen sang, og senere med “So wie der Windsich dreht”: Allerede i 2001 optrådte han ved “ZDF Fernsehgarten”, fra 2005 skulle hans berømte Shows flyttes til König-Pilsener Arena Oberhausen, som han siden da har udsolgt regelmæssigt. For 10 år siden havde han lavet så mange hits, at hans første Best Of udkom – et album, som ikke kun gav ham guld, men også platin. Fra “Wendler Clan” til “WOK WM”, til “Musikantenstadl” til “Ich bin ein Star holt mich hier raus” til “Promi Big Brother” til “Let´s Dance” – Wendler har begejstrede sine fans, hvilket er grunden til at Michael til dato har udgivet 16 studiealbum, fået 7 x Guld og 1 x platin, fået 2 ECHO nomineringer og “Krone der Volksmusik”. Sidste år flyttede han så til USA, og begyndte på klassikere som “Nina” og “Sie liebt den DJ”.

DIE NEUE SINGLE „ENDLICH WIEDER WEIHNACHTEN“ START MORGEN 24.11.2017

Posted by Michael Wendler on Wednesday, November 22, 2017

Med “Endlich Wieder Weihnachten” præsentere Michael Wendler en ny begyndelse for julemarked sæson 2017 – og samtidig levere dansebar sound til nytårsaften.

Singlen “Endlich Wieder Weihnachten” udkommer i morgen den 24 november 2017 fra Telamo.

RELATEREDE ARTIKLER