Michael Wendler efter akut operation: Han må aflyse koncerter

wendler

Da han blev såret under det såkaldte Rap Sliding, troede ingen på et kompliceret brud. Men det blev hurtigt alvorligt: Michael Wendler havde stærke smerter i sin højre hånd.

Hans hånd er kompliceret brækket

Han kom på skadestuen og der blev sørget for ham. Lægerne udførte kirurgi allerede om eftermiddagen – i fem lange timer. Michael Wendler må have gips på i fire lange uger. Som “Bild” skriver, har schlagerstjernen brækket håndleddet. Håndrodsbenet er forvredet og ledbåndet er revet. Hans kone, Claudia, våger nu ved sygesengen og er der for den 43-årige. “Jeg takker gud for, at jeg landede vandret. Ellers ville jeg være død,” fortæller sangeren.

Også fans får uheldet at mærke ved sommerens “Dschungelcamp”. På Michael Wendlers Facebook-side fortæller de, at alle hans optrædener i juli måned er aflyst. Til “Bild” siger Michael Wendler trist: “Jeg er i første omgang sygemeldt i seks uger og må aflyse alle optrædener. Jeg håber mine fans vil forstå.” Wendler vil helt sikkert gøre alt for at holde disse koncerter senere. Han er med sikkerhed en figther.

Kilde: Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER