Michael Morgans nye single: “Komm und glaub an Dich”

“Wenn du fällst, steh wieder auf (hvis du falder, rejs dig op igen)”. Michael Morgan opfordrer sine fans og lyttere med dette kald på sin nye single. Sangen er en singleudgivelse fra hans album “Authentisch,” der udkom den 25. januar 2013. Der er længe ikke kommet noget nyt fra Michael Morgan, men nu er han tilbage.

Michael Morgan aktuel

En af hans største succeser var nok den tyske version af “Take that”-hittet “Back for good”. Nyt for Michael Morgan er den skotske indflydelse på den nye singleudgivelse “Komm und glaub an Dich” (Videoen er ikke en officiel video, blot en hvor man kan høre nummeret). Før sangen begynder, kommer der en skotsk intro, hvor man får følelsen af at sidde i et grønt område med mænd i kilt dansende rundt. Sangen er iørefaldende og begejstrer med sin romantiske lyd og Michael Morgans følelsesmæssige stemme. Han har måske ønsket at skrive en invitation med “Komm und glaub an Dich”. Efter et langvarigt forhold er Michael Morgan blevet skilt, og denne ændring i hans privatliv er mærkbar på det nye album.

Kilde: Michael Morgan Facebook
Kilde: Michael Morgan Facebook

Nyt fra Michael Morgan

Efter den nye udgivelse fra sangeren vil man snart kunne se ham på tv. Den 30. maj 2014 vil han være med som gæst i udsendelsen “Wir bei Euch” på SWR4 og optræde live. Værten, Wolfgang Röben præsenterer kl. 20.00 fra Mainz, og foruden Michael Morgan vil der være stjerner som Joy Fleming, Patrick Lindner og Christoff.

Sangeren privat

Allerede fra barndommen af begyndte karrieren for manden fra Merzig, men da han nåede teenagealderen knækkede hans stemme, og med det fik hans unge karriere en ende. Den første pladekontrakt fik han i 1986. Lige derefter kom hans største hit “Nimm mein herz”. I mellemtiden har Michael Morgan været i schlagerbranchen i 25 år.

Hans største hits er:

  • “Du bist die Frau für immer”
  • “Das kannst Du mir nicht verbieten”
  • “Wir träumen alle denselben Traum”
  • “Zauber der Nacht”

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

 

Det skal du læse