Michael Hirte udgiver sit første “Best of”-album

Michael Hirte fyldte den 10. oktober 50 år. Egentlig en alder, hvor man bør have oplevet mange ting. Det har musikeren også. Manden med mundharmonikaen har måttet lide meget i sit liv, men alligevel vandt han i 2008 “Supertalent”. På GoldstarTV-Wiesn fortæller han til Promipool.de: “Den succes havde jeg ikke ventet. Jeg ønskede kun at blive opdaget, ikke berømt. Og nu er jeg kendt overalt”.

Michael Hirte er blevet nede på jorden

Men det er ikke slemt for Michael Hirte. Mundharmonikaspilleren er blevet nede på jorden. Via Facebook deler han med sine fans sin succes som gartner og får flere lækre græskaropskrifter. Men prøver han dem også? “Vi har fået mange opskrifter og også prøvet mange af dem. Det bedste har været en græskarsuppe,” svarer Michael Hirte. Også en lille melon kunne sangeren høste i år.

Han nyder tydeligt tiden i haven og med sin familie. Men på scenen står kunstneren også gerne: “Det er en speciel følelse, når man står foran mange mennesker og spiller sine sange. Så kan jeg live takke mine fans for, at jeg overhovedet står på scenen,” siger Michael Hirte beskedent.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

Michael Hirte har fået en drøm opfyldt

For nylig udkom den første “Best of”-cd fra kunstneren, og dette mesterværk vil med sikkerhed blive spillet live. “Det er de bedste sange fra mig. Derudover er der tilføjet endnu 10 numre. “You raise me up” og “Ave Maria” har vi lavet som nye, så de lyder varmere,” siger Michael Hirte om “Best of”-albummet.

“Jeg har opfyldt en drøm. Jeg har ønsket at spille folkesangemelodier. Det er opfyldt,” fortæller kunstneren. Når han siger folkesange, mener han også sange som “Wenn alle Brünnlein fliessen” og “Mein Vater war ein Wandersmann”.  

Kilde: Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER