Michael Hirte kærlige hilsner på mundhamonika

Michael Hirte er i dag en glad mand, fordi hans historie lyder som et smukt eventyr: I 1990érne oplevede den erfaren chauffør, der kommer fra trange forhold, så mange nederlag at der egentlig var til flere liv. Michael Hirte oplevede et alvorligt biluheld, lå i koma, blev arbejdsløs og måtte søge Hartz IV (social hjælp). Mere og mere i den tid dyrkede han sin hobby, at spille på mundharmonika, for at give sit liv indhold. Som gademusikant optrådte han for forbipasserende på gågader og finansierede på en måde sit levebrød.

I 2008 kom vendepunktet i Michael Hirtes vendepunkt: I TV udsendelsen “Das supertalent” overbevidste han med sin version af “Ave Maria” jury og seerne og vandt showet med en massiv afstand. Hvert nye album er en opmuntring til sine fans, og regelmæssigt fortryller Michael Hirte med sin klang sit publikum live i koncertsale.

Efter talrige succes cd’er velsigner Michael Hirte nu sine fans med en GOLD edition “Liebesgrüsse auf der Mundharmonika”. 29 utrolige tyske og internationale melodier er samlet på to cd’er, tilføjet en dvd med fem vidunderlige musikvideoer, et medley og et interview.

Starter med “Candle in the wind”, “Ein stern, der deinen namen trägt”, “Aber dich gibt´s nur einmal für mich”, “Wind of change” og “Drei haselnüsse für aschenbrödel” og til kærlighedserklæringen “Je t´aime mon amour” så er GOLD edition spækket med romantiske sange fra store kunstnere, der invitere dig til at drømme og hygge i to herlige timer.

Som en særlig “Forkælelses” til sine fans finder man også på den aktuelle dobbelt cd to julemelodier, en selvskrevet titel fra Michael og tre store duetter: Den Østrigske schlager super stjerne Udo Wenders (“I am from Austria”), bassen Ronny Weiland (“Jung, komm bald wieder”) og den store dame fra den tyske schlager Nicole (“Leg den kopf in meinen schoss”) vil ledsage Michael Hirte på hans sjælefulde mundharmonika – Hver titel er en sensationel dobbelt glæde.

Den hånd signeret GOLD edition er en ganske personlig gave fra mundharmonikavirtuosen til sine fans og alle elskere af smukke instrumental musik, ingen bør gå glip af det. Ingen forstår som Michael Hirte, med et så lille instrument at vække så mange følelser.

I forbindelsen med udgivelsen af GOLD edition starter Michael Hirte den 22. Oktober også en stor tourne gennem Tyskland.

“Liebesgrüsse auf der mundharmonika – GOLD edition (2 cdér + DVD)” er i handlen fra i dag d. 25. Oktober 2013.

Michael-Hirte-Liebesgrüsse-auf-der-Mundharmonika-GOLD-Edition

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse