Michael Hirte: “I am Sailing”

Blikket er fjernt, skærmen på hatten lidt på skrå, skjorteærmerne rullet op, bølgerne glinser i videoklippet på Michael Hirtes nye single og den blå himmel kunne ikke være mere strålende. ‘Manden med mundharmonikaen’ har denne gang lavet en version af “I Am Sailing,” og hans fortolkning af denne tidsløse klassiker, skrevet af Gavin Sutherland, der de sidste årtier har været Rod Stewarts udødelige hymne, er enestående.

 

Du bliver omgående trukket ind i den salte havluft og en dyb blå horisont, og samtidig er det den første forsmag på Michael Hirtes nye album “Traumreisen auf der Mundharmonika,” der udkommer den 21. marts 2014 fra Telamo.

Melodien siger meget mere end ord, især når disse ord er nogle alle kender. Michael Hirtes version af “I Am Sailing” lyder faktisk, som brusen af det enorme hav man hører, når man tager på et ubekymret krydstogt med afgang til et sted, hvor ingen daglig stress eksisterer. Intet under at den tidligere lastbilchauffør, der, siden sin spektakulære sejr ved “Supertalent” 2008, præsenterer det ene hits efter det andet, har valgt dette sorgløse smukke tema som det første af sine forløbere for sit album “Traumreisen auf der Mundharmonika”.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

Efter det sidste hitalbum “Liebesgrüsse auf der Mundharmonika” (2012) udkom fra Telamo kan Michael Hirte se tilbage på et dusin guld- og platinpriser og tre ECHO-nomineringer. Sidste gang han var nomineret var i 2013. I år inviterer han til “Traumreise auf der Mundharmonika”. Tommy Mustac har produceret, og han har smukt arrangeret albummet, pakket det med 21 klassikere, der når flere gange jorden rundt og tilbage til fortiden kun for at gøre en ting: Den opfordrer dig til at drømme her og nu, til at holde pause og nyde.

Singlen udkommer den 7. marts og albummet “Traumreisen auf der Mundharmonika” udkommer den 21. marts.

[box_info]Kilde: TELAMO.de[/box_info]

Det skal du læse