Mia Weber: Der har aldrig været en pause i mit liv – jeg er altid på farten

Foto: Mia Weber Facebook / Ben Wolf

Fra Schalke til Schlager. Hos SchlagerPlanet introducerer man lige som hos os, også nykommere i branchen. I dag Mia Weber, der fejrer albumpremieren på fredag d. 18-10-2019.

Hvem drømmer ikke engang om at bo og arbejde, hvor andre tilbringer deres ferie. Sangerinden Mia Weber (“Immer in Bewegung”) nyder denne store lykke, fordi hun bor på Tysklands mest populære ferieø Sylt.

Allerede den nye video til sangen “Immer in Bewegung” er for alle Schlager-fans som en kort ferie ved Nordsøen mellem Vadehavet og surf. Det smager af saltet luft …

Mia Weber er en kvinde, der er midt i livet, og rigtige fodboldfans kender hende som en enestående personalechef på Schalke i Veltins Arena i Gelsenkirchen. På det tidspunkt var den travle forretningskvinde allerede en stor fan af Sylt der efter mange dage med ferie, er blevet en permanent bopæl.

Historier fra mit liv

Alle sange på hendes nye album er historier fra hendes begivenhedsrige liv, med mange højder, men også dybder at mestre. Hun blev født i Erfurt og var ikke længere i stand til at skubbe sig væk fra sin længsel efter musik.

Men trods den store jobsucces, der kom, fandt hun ingen opfyldelse i det, hun gjorde.

Mia Weber finder nu dette i musikken: ”Musik er en absolut følelse af lykke for mig. Jeg kan miste mig der. Det er den smukkeste ting at vide, at folk kan lytte til mig, og jeg kan røre ved dem – det gør mig glad. “

Kilde: Schlagerplanet.de

Bestil albummet her: Mia Weber

Det skal du læse