Melissa Naschenweng: Sådan skal hendes drømmemand være

I sin nye single “Verliabt” synger Melissa Naschenweng i øjeblikket om at blive forelsket – og hvordan det kan gå galt. I interviewet afslørede den hotte østriger nu, at kærligheden desværre ikke er hjemme hos hende i øjeblikket. Ikke desto mindre har hun klare forestillinger om, hvordan hendes hr. ret skal være – i hvert fald hvad jobbet angår.

“Jeg leder efter en dobbelt alfa”

At balancere karriere og privatliv er ikke let. Det ved Melissa Naschenweng også!  Indtil videre har østrigeren alligevel ikke haft held med kærligheden, men hun er af den opfattelse: “Intet er umuligt.” Den smukke pige med lederhosen afslørede for nylig til magasinet “StadlPost”: “Jeg leder efter en dobbelt alfa . Jeg lever i min verden, som jeg har bygget op for mig selv, og jeg kigger to og tre gange for at se, hvem der mener det så ærligt. Det er nemt at gå ind i en rede, der er lavet.” Og det er netop det, østrigeren vil undgå så meget som muligt!

En musiker kommer ikke hjem til hende!

Det står derfor også klart for hende: ”Jeg er mere hjemme hos de normale mennesker. Jeg tror ikke, at nogen fra offentligheden vil sidde ved min side. Jeg ved bare, hvor intensivt mit job er, og hvordan tingene fungerer der, og det er der, det hele falder af vejen. Jeg har brug for et alfadyr i baggrunden.” Indtil videre har den største følelse for den 32-årige været en atlet: ”Jeg har haft en atlet før. Det kunne jeg godt have tolereret. Jeg synes, atleter og musikere er ok, men jeg ville ikke have en musiker.” Hvor er det ærgerligt! For hendes musikkollega Andreas Gabalier er også single.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse