Melissa Naschenweng: Ja, hun leder!

Foto: Adlmann Production / Christoph Hatheuer

Hun er en af ​​sidste års sensationer: Melissa Naschenweng. Hun er fra østrig og stormede toppen af ​​albumlistene i sit hjemland med sit album “LederHosenRock”. På trods af succesen længes blondinen efter en meget speciel partner ved hendes side.

Melissa Naschenweng har aldrig lagt skjul på, at hun elsker livet på landet. Hun sender regelmæssigt fotos fra sit snedækkede hjem i de østrigske alper. Musikken er også formet af hendes hjem. Blandt andet vil hun have en mand i et af sine hits, der skal have et traktorkørekort. I store byer som Berlin, Wien og Co. er dette ikke et statussymbol – i landet ser det dog meget anderledes ud.

Melissa Naschenweng: Han mangler …

Traktorer og Melissa Naschenweng – på en eller anden måde passer det! Derfor har hun nu sendt et nyt foto på Instagram. Der sidder hun afslappet på en rød/sort traktor. Hun skriver: ”Nu har jeg stadig brug for en chauffør? Jeg har ikke # traktorkørekort.” En sød hentydning til hendes sang med samme navn, som har absolut fængende melodi potentiale.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Melissa (@melissa_naschenweng)

Melissa Naschenweng: Tvetydig og humoristisk

Apropos hentydning – Melissa Naschenweng ved, hvordan man gør meget opmærksomhed på sig selv og sine sange. Et eksempel er hendes hit “Difigiano”. Der er en tvetydig besked bag denne italiensk-klingende titel. Et tip: Udtal bare titlen på tysk, så vil du komme med intentionen om hit. Sjov anekdote, er det ikke?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse