Melanie Wolf danser af.

Afsked med Das Fernsehballet.
Ved die grosse Show der Lange Beine her ved MDR i lørdags, lagde Solo dansern ved Das Fernsehballet ZDF, Melanie Wolf sine balletsko på hylden, efter 17 år. Det var et meget emotionalt moment, da Melanie skulle danse den sidste dans med Baletten. Moderen og faderen sad blandt publikum, og der var ikke et øje tørt. Fantastisk når man hører hvor meget arbejde der var lagt i for Melanie til  i 2004 at få titlen som Prima Ballerina.

Det at være balletdanser kræver som sagt at man skal kunne stå oppe på tæerne i lang tid og danse, og det var tit som Melanie sagde: mine fødder var helt blodige inde i mine balletsko, men det var jo de primisser man levede under. Melanie og Kerstin lærte hinanden at kende på balletskolen som 10 årige, og har holdt sammen lige siden da.

Balletdans i 5 timer hver dag, selv i ungdomsårene. Man skal ville det, ellers skal man lade være. Det er ikke nok med faderen og moderen der presser på. Hvis man ikke selv har lyst, kommer det ingen vegne. Melanie var i en balletklasse med 20 dansere – kun 4 kom videre, og Melanie blev nummer et.

Jeg mødte Melanie Wolf i sommers ved Schlager des Sommers i Klaffenbach i Chemnitz, backstage, sammen med Kerstin inden de skulle på scenen dernede. Melanie fortalte at hun var meget spændt på at skulle forlade Das Fernsehballet ved ZDF, men med en alder i midten af tredieverne, er man faktisk ved at være for gammel til at danse.

Det var lidt med blandede følelser at skulle forlade baletten, men hun var jo stadigvæk i underholdningsbranchen, nu som sanger i dueoen ROTBLOND sammen med sin balletveninde fra Berlin fra barndomsårene af – Kerstin Merlin. Hun var meget nervøs inden hun skulle på scenen dernede, men sådan skulle det nok være i starten, mente hun. Den samme nervøsitet havde hun aldrig inden hun skulle ind og danse ballet. Tak for 17 år ved baletten på de største scener i Tyskland Melanie !
Rotblond er en pigegruppe som er kommet for at blive, og deres mål er at arbejde hen imod at have deres eget show. De er utrolig charmerende begge to. Kerstin er også kendt for at moderere Schlager XXL i Tyskland. Det bliver spændende at følge Rotblond som også synger andre sange af Andreas Gabalier, Abba samt Baccara. Her er Rotblond med Wer liebt, gewinnt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1068&v=ApZXhltVUiw

 

Det skal du læse