„Mein Engel (hier auf Erden)“ af Marco Angelini udkommer den 31. Maj

Marco Angelini, er en ung mand som man måske kender fra tv. Det travle DSDS idol vil vi snart komme til at høre en masse til, for han har produceret en ny CD som kommer den 31-5-2013, og den nye single “Mein angel” er det seneste værk fra Marco Angelini hvis navn på italiensk betyder ” lille engel”. Nu er det snart slut med kun at høre uddrag af singlen.

Hvem kan ikke huske at Marco skiftede musik stil, i løbet af RTL showet DSDS og ikke viste hvilken stil han skulle holde sig til, den tidligere lægestuderende har prøvet mange stilarter som rock, pop og schlager, men for et par måneder siden blev han inspireret og valgte schlager samme genre som Helene Ficher, Andrea Berg m.fl. Denne beslutning har ramt plet og den sidste single “du und ich” var salget en garanti og der blev lagt et vigtigt fundament i schlager branchen. “Mein angel” vil med sikkerhed blive en succes.

Marco Angelini ny cd

Og med vigtige komponenter i den nye single opfylder denne romantisk video at man ikke kan være i tvivl om at det seneste arbejde med pladeselskabet 2dayrecords. Musik videoen er optaget i Paris med fantastiske scener ved Eiffeltårnet eller i de hjemsøgte gader, leder sangeren alles opmærksomhed på en drømme tekst.

Har man som fans brug for mere? faktisk kun en ting CD´en som kommer den 31 Maj.

Kilde: schlagerplanet.de

Det skal du læse