Maxi Arland byder på en “Cruise af drømme”

Maxi Arland tager på stor tourne! Faktisk tager han på en “Cruise af drømme” (Kreuzfahrt der Träume)”. Allerede til Oktoberfesten fortalte Entertaineren, at han var på udgik efter talent fulde unge af en særlig støbning, der skal stå på scenen med de store stjerner. Især Olaf – der Flipper glæder sig til næste generation: “Så populært det er  i dag, har Schlager ikke været længe. Tiden er moden til en ny Schlager stjerne”.

Kilde: ARD foto.de
Kilde: ARD foto.de

Maxi Arland bygger et drømme skib til sine seere

“Mine seere skal fra første minut have den følelse, at være ombord på et rigtig Cruisetogt skib og kan lugte en duft af den vide verden. Vi forvandler hvert en rum til en havn og lader folk glemme hverdag i en glæde af, rejselyst, musik og underholdning”, siger den 33 årige.

For magiske øjeblikke på drømmeskibet vil Peter Valance sørge for. Fra d. 7. Juni tager Arlanche dømmeskib kurs og tager til de større byer i landet og forvandler den i et par timer til en musik højborg.

Individuel program og mange stjerner på “Maxis Krauzfahrt der Träume” (Maxis cruise af drømme).

Programmet er skræddersyet til den respektive by og stjerners kalender og derfor kan man sagtens være med to eller tre gange som passager på denne luksus liner. Med 23 programmer i 60 byer er der altid noget nyt at opleve.

Velkommen om bord til  Olaf – der Flipper, Pia Malo, Oswald Sattler, Monika Martin, Captain Cook & seine singenden Saxophone, Michael Hirte, Oesch’s die Dritten, Ronny Weiland, Graziano, Feller & Feller og Wolkenfrei. Naturligvis vil også hans far Henry Arland være. 2 aftner vil Freddy og Martin Fantasy være speciel gæster om bord på “Maxis Kreuzfahrt der Träume”.

Vind: 2×2 billetter til en by efter eget valg

På Promipool.de kan man vinde to billetter til en valgfri by. Man skal tilmelde sig til Promipools nyhedsbrev, det koster ikke noget så skal man sende svaret til Email: redaktion@promipool.de

Her kommer spørgsmålet: Hvilken kanal præsentere Maxis Musikshow “Musik auf dem Lande”?

Konkurrencen løber til den 18 Januar kl. 20.00

Kilde: Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER